Prijava
   

instagram

I dok masa običnih smrtnika i dalje visi na fejzbuku, bića iz troposfere odlučla su da još jednom pokažu koliko su iznad njih.

Na velikom su gubitku ako ne okače dobru fotku sebe iz belog sveta; sliku sočnog voća usijanog efektima, a isto im trune u frižideru danima, niko ni da ga pogleda, a kamoli lizne.

Ovi zaljubljenici u prirodu koriste svaki slobodan trenutak za boravak u istoj, pa uopšte ne čudi što njihovo fotografsko oko biva izenađeno fenomenom cvetanja u proleće, koje je po učestalosti ravno apokalipsi. Instinktivno zavlače ruku u džep i objektivom svog nabudženog telefona beleže istorijski trenutak. Nakon pažljivog izbora potpuno naturalnog efekta postvljaju sliku na ovu prekul mrežu sebi sličnih, uz #pikofddej #instafoloumipliz #instaljubav oznake tesno povezane sa objektima na slici.

Pokazavši svoju produhovljenost i harizmu, uspeva im da sakupe četu vernih pratilaca from ol ouver d vrld, koji ih zadivljeno podržavaju stavljajući srculence na svaku njihovu jebenu fotografiju, dokazavši im time da im je instagram omogućio da podsete svet koliko u sebi božanskog poseduju.

Jer nije bitan kvantitet ( 5637482281 pratilaca).

Komentari

Nije loše, mada nisi nadmašila čuveni video (pogledaj, ukoliko nisi):

http://www.youtube.com/watch?v=Nn-dD-QKYN4

Нисам гледала, а ни надамшила.

Штета што овако добра дефиниција труне 4 године.