Prijava
   

Intex bazen

Parče Maldiva, bilo u blatnjavom dvorištu zapuštene vikendice van grada, bilo u nekom prču od bašte iza kuće koju deliš sa još šest porodica. Egzotični srpski užitak sa mirisnom aromom ustajale kineske gume i ukusom kancerogenih materija u ustima nakon duvanja, jer je dovoljno dobra pumpa bila skuplja od samog bazena, a sve dok se čvariš u 30cm vode sa detetom, komšijinim detetom, kerom, nepoznatom mačkom, pijanim komšijom, tri ose, dve pčele, jednim stršljenom, tarantulom i par desetina nesretno udavljenih sitnijih insekata, a da ti prirom ni najmanje ne smeta da celu ulicu konstanto pozivaš da se rashlade u tvom luksuznom raju.

Savršen način da srpska sirotinja može da se pohvali kako ima barem jednu stavku iz svetog trojstva srpskog sna, pored Mečke i plate od 1000€ - bazen u svom dvorištu.

- Sine, ima tata iznenađenje za tebe!
- Šta, šta, šta?
- Od sutra učimo da plivaš!
- Jeeeej, idemo na more!
- Ne idemo, menjao sam posao i nemam odmor ove godine.
- Onda na Adu?
- Ma ne, skupo bre sve sad tamo, krofna 200 dinara.
- Vodiš me na bazen?
- Još bolje, imaćemo bazen!
- Ali mi nemamo dvorište.
- Imamo terasu!
- Intex?
- Da.
- Puši kurac.

Komentari

Ma to je gastarbajter sa tetovazama koji krade toalet papir u becu ima obavezno i lavove ili vodolije ako radi u italiji nosi fus naocare i kad dodje zove celu ulicu da vide kako je on bogat koji je auto dovezao i kakav ima bazen. Eto i ja poznajem ove ljude do srzi samo gradim sliku u glavi i to je to sve je tako. Ne volim ovakvo izrazavanje ovo je za mene cista arogancija i stetan nacin razmisljanja koga ima po celom internetu. Jeste ovo zajebancija ali meni nije uopste smesno. Mozda ti je bas bilo dosadno kad si pisao pa ajde moze da prodje.

Savršeno.
Imam neke primerke u okolini. Intex traje samo jedno leto i posle uredno spakovan čami po garažama ili podrumima.