Prijava
   

Isečen hleb

Misli se na hleb koji je kupljen već isečen i upakovan u celofan. Predstavlja podmetačinu kapitalista i globalista sa zapada sa ciljem da uruši instituciju tradicionalne srpske porodice. Kod nas se zna da je isključivo glava porodice zadužena za sečenje hleba i umeće sečenja kriški idealne debljine se prenosi sa kolena na koleno od kad je sveta. Bez toga, nestaje poštovanje i sklad u kući, porodica se raspada i zapad će onda ispuniti svoj vekovni san da nas uništi i pokatoliči. U duhu prethodnog, kupovina isečenog hleba je čin izdajništva i takve ljude treba izbaciti iz svog okruženja. SRBI, RECITE NE ISEČENOM HLEBU!!!

- Jel si čuo šta je bilo sa Jocinim sinom? Našli ga sinoć nadrogiranog i smrznutog u snegu, jedva živ ostao. Strašno.
- Ma ne čudi me ništa od njih, to je nakrivo nasađena porodica. Još onomad kad sam bio kod Joce po potpis za stranku pa kad me je ponudio viskijem, već tad sam posumnjao da nešto nije u redu sa tom kućom. Posle kad su nabavili isečen hleb u prodavnici samo zbog njega, tad mi je sve bilo kristalno jasno. Nego, gde nam je sin, junoša tatin.
- Kaže otišo da završi nešto. Dala sam mu hiljadarku, valjda mu treba za knjige.
- Ako, valjda će sledeće godine da diplomira, ipak puni 30 u junu a treba i da ga oženimo.

Komentari

SRBI, RECITE NE ISEČENOM HLEBU!!!

Kaži mu ti, ako smeš! Jestičuo za izraz "leptepojo"?

šta si se istripovo romboidu šta ako me mrzi da sečem

Ja sam ti dao +, jer ja volim isečem krajku, otprilike do polovine... lollolololo

Stop sečenom 'lebu!!!!
Sava beli, satarom u kriške i mirna Bačka :)
+

ja samo navratio da ti kažem da si dobar autor. i originalan, što je još bitnije (iskačeš iz trenutno popularnog kalupa definisanja)... i imaš fin stil sprdnje... i ovo se odnosi na sve defke, ne samo ovu... i moguće da si dupli nekog jako dobrog autora lolo

sha ja da kazem, ja lebac uvek drzim naopacke, bog da mi prosti...baba me vecito kudila za to kako se ne valja...a ja uvek razmisljo da je ona "gornja" strana nekako naborana, pa imma manju dodirnu povrsinu sa stolom i manje ce da se isprlja ako tako stoji direktno na stolu (mozda sto nije cist jebes ga :D) inace + na defku :)