Prijava
   

Iskorišćena igla

Na spisku predmeta sa kojima se nije preporučljivo zajebavati zauzima izuzetno visoku poziciju. Za mnoge je i na samom vrhu, što je opet čisto individualno, zavisi od ličnih interesovanja i nije isto za nekog Ekaterinca, recimo, i za nekog ljubitelja lakih šlagerskih notnih zapisa. Izazivaju osjećaj nevjerovatne nelagode i ponekad je samo pomen dovoljan da se cijelo tijelo nakostriješi i ospe najiskrenijom jezom i strahom dostojnog Karpenterovih noći vještica, petka 13. i sličnih horora iz vremena kada su horori to zaista i bili.

Zato nije ni čudo što je taj motiv žestoko i raubovan u filmskim ostvarenjima te vrste jer i sama pomisao... Uh.

- Mama, mama, kupite mi Suzuki GSX1300R, popularno nazvan Hayabusa, on ide 300 na sat i to je nešto što bih želeo da dobijem za rođendan.
- Važi, sine, popričaću sa tatom kada se vrati sa posla i nadam se da će se i on složiti. A do tada, idi igraj se u dvorištu imaš tamo onu koficu punu iskorišćenih hipodermičkih igala, možeš da igraš neki pikado, nešto, jebem li ga, smisli sam.

Komentari

brzinci su ipak nešto najgore što roditelj može zamisliti. lakše bi mi dali da se igram iglama nego da provozam krug na motoru.

Jebene igle. Ja sam prije 2 godine na Žanjicama stao na plaži na jednu, zabola mi se u petu. Poslije standardno jebavanje po bolnici testiranja na hepatitise i HIV. Skratilo mi je 5 godina žhvota.

de si brate, e
ajde vrati se