Prijava
   

Iskradanje iz kuće

Hobi-avantura mangupa, bilo kog uzrasta, koji još uvek živi na roditeljskoj grbači, pa iz tog razloga mora istima da polaže račune.
Istovremeno i neoboriv dokaz zagrejanosti za osobu, zbog koje se jelte iskrada, a ona mu kao nagradu servira toplinu svoje postelje i otvorena vrata svoga međunožja.

Naravno, moguće samo u serijama, pošto osim činjenice da po pravilu žive u kućama u kojima se normalna osoba može lako izgubiti i nezavidno niskog IQ-a, neobična situacija je da roditelj sa sigurnošću može odgovoriti koliko uopšte ima dece, a da prethodno dobro ne razmisli.

Njujork:
:Džordž se vraća iz upešno obavljene kres-partije, ali u povratku na iznenađenje, nalazi kevu budnu, koja ga začuđeno gleda:
- Džordž, ver d fak hev ju bin?
- Iš'o da zalivam cveće, kevo, iskuliraj.
- U ovo doba? Ah, pa ti o svemu misliš. Ponosna sam na tebe!
--------
Beograd:
- Gde si pošao, moronu, u kazni si i dalje?
- Ovaj, ćale, da zalijem cveće.
- Nemoj da te ja zalijem, meni si naš'o da prodaješ te pederske priče. M'rš u sobu i skloni onu vutru iz fioke, da ti keva ne vidi, a ja sam se malo poslužio, hehe.

Komentari

Iskakanje kroz prozor je takođe nemoguće. Čak iako si u prizemlju - kavez je na prozorima.

Ja se vraćao u sedam izjutra posle jednog uspešnog iskradanja, samo što sam upisao faks. Da me ne čuje matori izuo starke i ulazim u kuću, taman da šmugnem i svoju sobu, ćale izlazi pospan i pita'gde si pošo'. Na faks kažem ja. U jebem te luda,danas nedelja,lezi spavaj-kaže on.

Dva meseca je pričao kako sam se opteretio fakultetom, hoću i nedeljom da idem.

ДА СИМПА ДЕФКИЦА АЛИ МИСЛИМ ДА ЈЕДНА ДАМА НЕ БИ ТРЕБАЛА КОРИСТИТИ ТАКВЕ ВУЛГАРНОСТИ У ПИСАЊУ

da sam znao da si ti dao bih minus

Javio, hahaha, što bi rekli ljudi - mukica :D
Bobe, hvala, ali to nisu vulgarnosti, to je književno dočaravanje!