Iskusni mediokritet

kamenofil 2024-07-05 12:03:34 +0000

Najbolji izbor za novog fudbalskog trenera. Ni slučajno naći mlada&školovana ili dublje zagrabiti u budžet. No, no. Samo raspala jetra i floskule o mladim snagama, samo to se traži. Posebni poeni ako je taj mediokritet od trenera bio ista takva kurčina od igrača.

FK Euforija u novu sezonu kreće s novim trenerom. Iskusni Lemur Popovski je u svojoj 15-godišnjoj karijeri vodio ljubljansku Olimpiju, Rabotnički, Velež, Rad, Istru, Topolu, Bukvu i još neke manje klubove. Trofejni trener za pasom ima zadenut bugarski kup, rumunski superkup i češki megagigakup, što, složićete se, nije malo u 15 godina karijere.

Stariji čitaoci se Lemura sećaju u dresu Rio Avea u osamdesetima, gde je igrao najbolji fudbal u svojoj karijeri te sa svojih osam golova u dve sezone spasao Rio Ave od ispadanja u treću ligu.

0
15 : 6

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.