Prijava
   

Ispijati krv na slamčicu

Iživljavati se nad nekim na svaki mogući način. Nije dovoljno samo da sjebeš tu osobu, već ona mora da pati. I to mnogo da pati. Da joj svaki novi dan, sat, trenutak prolazi u mrklom mraku tvoje podmuklosti i zlobe, sve dok ne sačeka blagoslov spasenja u vidu ludila ili smrti.

- Evo vruće komšo!
- Živeli domaćine! Nego da ti pričam, sretnem Miću juče.
- Lebtejebo, tog čoveka nisam video dve godine.
- Razveo se.
- Zajebavaš?
- Ne. Znaš i sam da je grešnik radio dve smene da bi mogao da izdržava nju i decu, dok je ona sedela kući i mazala nokte. Kurvi to nije bilo dosta. Htela da se razvede, on nije dao, ona onda, onakva kakva je, znaš i sam, reši da mu ispije krv na slamčicu, nadje dobrog advokata, namesti ga za nasilje u porodici, sudija njegov stan dodeli njoj, decu dodeli njoj, a njemu da izbor, da ide u zatvor ili da plaća alimentaciju koju je odbijao na početku. I sad, umesto da bude svoj na svome, da živi malo bolje nego ranije, on u još gorim govnima.
- Pa jel je stvarno tuk'o?
- Ma gde on, kako možeš to da me pitaš kad ga poznaješ? Znaš i sam je dobar ko 'leba, ne bi taj ni mrava zgazio.
- Jebem ti ja takvu državu! Ej, poštenog čoveka u zatvor da strpaju, a onaj probisvet mu sve uze.
- Ma koja država? Još ja krenuo da ga zezam kad sam ga video, rekoh :,,što ne svratiš kad se odrešiš?''. Hteo sam posle u zemlju da propadnem kad sam čuo kakav ga Usud zadesio.
-Jebežga, od sudbine se pobeći ne može. Još jednu?
-'Ajd'.

Komentari

Defka dobra, čitanost ispod svih nivoa... :( +++

Ne dobra, nego sabija!
+++

fala drugari

čitanost ispod svih nivoa.

tak'o vreme doslo :)

Nikad ne izbacujem defke od 18 do 24, i sa razlogom to ne radim. Mnogo se brzo zatrpa defka, to je nehumano, zato je najbolje od 1/2 ili između 8 i 12.

zato je najbolje od 1/2 ili između 8 i 12.

ma znam.malocas kad sam izbacio,nagrnuse sa defkama kao da su samo mene cekali,za 15 minuta sam bio na 4. strani.al jbg,radim od 7 do 5,evo sad krecem na spavanje.od defki se ne zivi :)

U pet ustani, napiši defke pa na pos'o. :)

u to doba komsinici citam molitvu,aki me razumes,lololololo

A za dezert- džigerica!
+