Prijava
   

Ispravljanje lokalnih tajsona i rokija kad ispljunu neku umotvorinu

Pojava koja vrlo često može biti pogubna po psihofizičko (mada više fizičko) zdravlje čoveka. Nastupa kada neko nešto odvali toliko debilno da prosto ne možete da se suzdržite da ne prokomentarišete (ako uopšte dodjete do daha od smeha). Opasnost proporcionalno raste sa brojem prisutnih ortaka oko dotičnog mentola (izblamiraš ga u društvu), a tek najebeš ako tu sa njim bleje i neke ribe.

-Neki tenkre koga zovu Džoni Knele: ...i kažem ti ja brte kad je Tesla izumeo vozove, kola, konje i ostale stvari za voženje to je bila znači ludnica brte. Svi su ga zgotivili i srbi su bili najjači bre...
-Ortaci moroni: TO MATORI!!! TAJ FAZON!! BRAVO DŽONI!!! DŽONI KNELE ZA PREDSEDNIKA!!! TESLA ZA PREMIJERA!!! NAPRED ZVEZDA!!! (ovog specifičnog što je odvalio ovo poslednje ostali pola minuta gledaju blago telećim pogledom uz debilski osmeh, pa onda nastave) JESTE NAPRED I ZVEZDA!!! I ZVEZDA ISTO ZA PREDSEDNIKA!!!
-Neca Njutn: Ali, Tesla je mrtav još od...
-Džoni Knele: Ša si reko?! Oš da ti ja malo polomim pičku bezobraznu, a?! Oš da kažeš da sam ja glup, a?! Glup sam, a?!
-Neca Njutn: (u sebi: jesi brate glup si ko karleuša posle izvršene lobotomije) Nenenene kkkkknele nemoooooj moooolim teeeeeee!!! Pa ja sam ti drug, ja ti svaki test rešim, zahvaljujući meni si imao dvojku iz prirode i društva, pa Džoni...!!!
-Džoni Knele: (završava sa češanjem bulje i vadi bejzbolku iz gepeka golf dvojke)

Džoni Knele Kizi Caru posle par meseci mukotrpnog razmišljanja: A kako brte i ja i zvezda da budemo predsednici? Ma ustvari šo se mene tiče, sve može, al samo da ne moram da čitam nešto...

Komentari

Aahahahaha, sto je dobro! :D

Džoni Knele: (završava sa češanjem bulje i vadi bejzbolku iz gepeka golf dvojke)

Ovo ubaciti u čitanke. +

Hahaha gambika prije 10 godina jebenih lud je bio

Гамби жао ми је али не можемо бити другари сазнао сам да ти је деда по мајци хрват тако да не можемо бити пријатељи