Prijava
   

Istutnjati se

Pre nego život uplovi u mirnije vode i svakodnevica postane jebena mrtvaja rutine i učmalosti, ispuniti kvotu bludničenja, bahanalisanja, balzamovanja i ostalih vidova duhovno-telesnog iživlj avanja inače poznatih svekolikom ljudskom rodu. Iživeti se kao mlad majmun (idemo na "tasmanijski Đavo"), dati mu ga po brzacima mladosti a pre svega pravovremeno izbaciti Mik Džegera iz sistema i omogućiti sebi bezbolnu tranziciju u "Jelena Tomašević" fazu života. I ako je do sada i bilo nekakvih dvoumljenja u mom opusu u vezi narečene - Jelena Tomašević, to je ono kad si ziljava ljuštura.

E sad, dragi čitaoče, ako u stvarnom životu ipak ne pripadaš pomenutom tipu ljudskog izotopa i, u tom smislu, ne šalješ generičke čestitke za Božić, Novaka i Slavu ("Da se vazda pesma ori, da se mudra reč zbori, da se raduju mali tići, SREĆNA SLAVA MITROVIĆI!"), onda definitivno imaš kvorum zdrave logike i svesti da znaš da ŽIVOT® jebeno ne prestaje kad i ti prestaneš da budeš napaljena kretenčina koja povučena lobotomijom mase oće sve da proba, vidi, natakne...već da se stalno menja, kreće, uvija k'o nekakva čudna magma na nebu i ide tamo negde u pravcu Avale, Kosmaja, gde li, a i gde god da ode uvek ga treba udisati punim plućima, imamo ih samo dva, jebemumater.

- Kevo, ćale, ae vidimo se, idem ja polako...
- Ma gde si ti pošao, kretenu jedan, a ispit iz "Metodologije" će da položi moj otac s groblja, a?!
- A daaaj, kevo, mojne rašsma, to je tek za mesec dana, fazon...ae poz.
...
- Miodraže, jesi ti čuo kako on sa mnom razgovara, mm?! Pa naravno da si čuo, samo te zabole da učestvuješ u vaspitanju svog pomahnitalog sina, JE L' TAKO?!?!
- Ružice, znam da ću zažaliti, ali - malo jedeš govna. Sve i da nam je sin pomahnitao - a nije, nego oće da kara - treba ga pustiti da se sad istutnji, doživi malo tu celu mladost-ludost priču, posle će brže sazreti, videćeš, govorim ti iz ličnog iskustva. Eto, stojiš sad tu, znaš da sam u pravu i nemaš šta da kažeš, 'el tako, hehe?
- Pa jesi u pravu, Miodraže. Zažalićeš.

=================================================

2044, buletin sajta Vukajlija.ru

:::AUTOR RASNI ODLUKOM ODBORA DEONIČARA JEDNOGLASNO IZABRAN ZA NOVOG MODA! Rasni: "Strpljenje je pobedilo, istutnjao sam se na sajtu kada je trebalo, sada iza sebe imam decenije neprocenjivog iskustva, mislim da mogu da iskorenim spem, hehe...":::

Komentari

Evo ti plus na naslov i zažućeno "ispuniti kvotu", dovoljno je, ostalo si pisao džabe, što se mene tiče XD

Prestani danostavljaš glupemkomentare nansvoje definicije agilni, pratim temi lupam minuse od sad.

Lol, sve sam spojio, preumoran sam.

A ovo nije definicija Agilnog ahahahahahah

E profe izvini, roknuću ti par pluseva sutra haahhaah

LOOOOOOOL
Primer je odličan!
Sad sam pročitao.

Pašće par pluseva sutra, jbg.

Plus već na prvu rečenicu...
Nažalost, ne stigoh do primera, pokušaću kasnije.

Ispravljena greska od sinoc lololo

Rasnee, samo da si malo kreno da čitaš skapirao bi da nije kolega Agilni. Ic tu gud jbg;)

Dobra definicija...Ima taj jebacki rad.

odlično, komplet +++

Превише дугачко, скрати слободно понекад
+

Da nisam dao minus bila bi u popularnim....

Vrlo si me zajebao momak

Ajde imam ja duplih hahahah

Moraću i time da se zabavim u nekoj od sledećih defki (nešto u vezi sa virtuelnom šizofrenijom)

СВАКА ЧАСТ ПРОФУ, ЗА САМО ПАР МИНУТА УСПЕО ЈЕ ДА СВОЈИМ ПРЕДАНИМ РАДОМ НАПИШЕ ОВАКО ДОБРУ ДЕФКУ.. НА ВУКАЈЛИЈИ КОЈА ЈЕ БИЛА ПРЕИСПЕМОВАНА.