Prijava
   

Ivana Jordan

E pa nije ona na tom nivou, ona je izvan tog pop-folk vulgarnog sveta, ne duva ona u istu tikvu s njima, ona duva u prefinjenije kurtce, jer ona je erteesovo mezimče, bemusve, pevaljka za kulturne, ona je za pauze u utakmicama, za poluvremena, za ona tri minuta do dnevnika, do prenosa narodne skupštine, ujutru na početku jutarnjeg programa ili kada zakaže ekipa Trezora, napije se Bojana Andrić sa Tonijem Bedalovim.
Da, da, jutarnji koncert u 6 na Drugom koji gleda prašnjiv regal i lamperija: i onda se tu Ivana nešto okreće, previja, nešto rukama mami, zaziva vodopade, potoke, vetrove, neke aljinčetine se gužvaju oko nje, neki velovi, igra ona, očima zavodljivo kaže: jebi me na portugalskom i sa stilom, potoci, vodopadi, ona zabacila glavu, bisera veletanlić joj pada na grudi, ruža joj na dlanu i kuratz u drugom planu, duva u maslačak, vodopadi, potoci, oči joj cakle, laka erotika, laka, mada sise i ona napumpala, pa da pokaže, ali to su estetski zadovoljavajuće sise, kod skupljeg doktora Colića radila pa neće valjda u čekaonici s Miom da se susretne pa da nema šta da priča s njom.
Ona je srpska Areta Frenkilin, srpska džepna venera, srpski Mančmelou iz Leskovca, srpska nešto, Jordan, Ivana Džadžić umetničko Jordan, sestra od tetke Džombe iz Pečenjevaca, kulturna večito mlada dama, Perica Ognjenović pop muzike.

Omiljeni pisac: Duško Kovačević jer zna naše duše u dušu.

Ali kada Ivana Jordan pojede bananu popularnosti događa se neverovatna promena!

- Ivana Jordan pokazala sise i mlatarala njima, time pala u očima Bojane Andrić što vodi Trezor; Bojana izjavila: bila je pristojna devojka pod patronatom Raše Popova, niko to od nje nije očekivao, kuda ide ovaj svet!
- Ivana Jordan viđena u društvu Ćazima!
- Ivana Jordan na jahti Vlade Georgijeva!
- Ivana Jordan izbačena naglavačke sa Rts, Žika Šarenica plakao kao malo dete!
- Ivana Jordan poručila boli me k...c za Rts, oslobodila sam ženu u sebi!
- Šta to ima tetovirano Ivana Jordan pored p...ke? Pa to je nešto jako intimno i meni vrlo bitno, u pitanju je visoko stilizovana predstava kurca obmotanog lančićima i biserama iz Rimskog doba.
- Ivana Jordan u provodu sa Anom Nikolić stukle litar votke, podržale Paradu, šamarale policajca, ispovraćale se na spomenik Hajdaru Alijevu!
- Ivana Jordan, današnji gost analitičar, Ivana šta mislite o referendumu u republ... ma ustvari kako bilo na odmoru jel si napunila baterije na Mauricijusu?
- Ivana Jordan u žiriju rekla bratu Tome Zdravkovića da je krava!
- Ivana Jordan sekretarica u ministarstvu spoljnih poslova!
- Ivana Jordan skrasila se u Dubajiju i u instagramu: ovo je moj dom!
- Ivana Jordan sa ćerkom Kiom!
- Ivanu Jordan prebio muž i izbacio iz kola na putu Peć-Andrijevica!
...
- Zlatokosu Ivanu Jordan našlo albansko pleme i proglasilo za boginju, ćerku sunca i heroina, pogledajte kako danas izgleda!

Komentari

Нитков кад скалупи...

kalup bez kalupa, al opet izliveno, pretočeno i jedno s drugim zavezano.

И ти си слатко скалупила ону песмицу.

Au brate koliko si izdivljao u ovoj definiciji. Prejebeno dobra.

pa sva je za divljanje ivana jordan zapalila srbiju i region