Prijava
   

Ivana Žigon

Ivana je cerka naseg vrhunskog glumca Steve Zigona i nase "glumice",Jelene Zigon.Na nesrecu,talenat za glumu je nasledila od majke.
Posto joj gluma ne lezi,okrenula se nacionalizmu i patriotizmu i pocela da brani Kosovo.Kolicina patetike koju je u stanju da proizvede,cudi me da nije naterala Siptare da nam vrate to nesrecno Kosovo.Kao i vecina profesionalnih Srba,dobila je ,kojekakve, nagrade.

Tesko da cemo vratiti Kosovo,kad ga brane takvi kao ona....

Komentari

odusevila sam se definicijom..napokon neko misli kao ja u vezi Ivane Z.

Nosilac Ordena KGBa monaškog reda sa ukrštenim petokrakim krstovima.

Ma treba samo da nastavi da glumi (na Kosovu) svi će šiptari drečeći da zbrišu u Albaniju.

Mozda i nije losa osoba,ali,brate daje povod da je opletemo.....Svi ono koji se rikazuju u javnosti kao veliki branioci necega i veliki vernici su,ustvari,foliranti

To je jedna od duhovno najbednijih osoba koju sam upoznao u životu, a ja baš i nisam tako mlad...

Lepo receno, stvarno me cudi kako nam ne vratise Kosovo od njene patetike. Kao neka komunistkinja, a ovamo velika vernica, suntava rusofilka....jebem ti budalu.

Ma odakle ti to komunistkinja, suntava rusofilka, jebem ti budalu.. PA to je strasno kako lako ljudi vredjaju, a sve povrsno znaju. Odakle ti to bukajlijo ? Pa sta ako je pateticna, mozda je to stvarno boli. Ako tebe boli ku*ac mozda nekog drugog ne boli.

Jeste bre, velika socijalistkinja, toliko da pocinje da se ponasa kao komunjara. Za mene je velika vecina rusofila suntava, jer stvarno veruju da su nam Rusi braca i da nas voli, da jedino sa njima imamo buducnost... Nije da mene boli kurac, veciti moj kriticaru(salim se malo, ne cinis mi se kao los), ali vidim neku korist u njenim nastupima, prosto sam to omirisao.

pih bzvz. Mislim ne znam ja o njoj toliko, samo znam da je dosta posvecena prici oko Kosova. Pateticna jeste, njeno kukanje sigurno nam nece vratiti Kosovo sve je to tacno jbg. Al ono, ne mogu da verujem da je izvredjas tako, ima mnogo gorih likova na pozornici. A mislim da je ona stvarno emotivna, ne folira se, sad sto je socijalista, to ne valja brate sigurno. Rusofili, hmm.. Ruse zabole za nas, danas nema prijatelja ili neprijatelja, samo interesi, nije to neka mudrost. Nama je blizak ruski narod, gotivimo se. Al drugo je politika. Kolko su nam pomogli politick ikroz istoriju tolko su nam i odmogli. U svakom slucaju manje zla nego neki drugi, al to i nije neki kompliment.

Tebra, drugi je nagrdise gore, ja sam samo bio iskren, sere mi se kad vidim zenu, pre barem bila neka picka(u Policajcu sa Petlovog brda) sad nije ni to, jebe mi se za te patriotske fore, kao, crknucemo bez Kosova, koje nije nase jos od bombardovanja, velicanje Milosevica i sl.

Sta bih joj ja radio da sam Stevo... + i *

...Stevo je trebalo da je unistava od batina dok je bila mala i da je pusti da se kurva,jer se onda ne bi bavila nacionalizmom i slicnim sranjima,vec bi se jebala kao i svaka normalna zena,radjala decu i bavila se karijerom.