Prijava
   

Izbirač naiđe na otirač

Kada shvatiš da te je pojelo vreme. Kada se standardi ruše kao domine u nizu, a iste, sada utehom zamagljene stvari, vidiš na potpuno drugačiji način. Ne posmatraš više istim očima.

Nekada je, po tvojim standardima, bio mnogo debeo - sada je samo prava muškarčina, a ne neki tamo mršavi Kilavi Radovan.

Nekada je bio ćorav - sada naočare samo doprinose njegovom sofisticiranom stajlingu (još kad obuče ono sivo odelo, ma pravi intelektualac!).

Nekada je bio samo golja i običan prodavac auto delova, nesposoban da napravi nešto više od svog života – sada je čovek koji se bar trudi da pošteno zaradi, a ne kao neki kriminalci i propaliteti, koji idu linijom manjeg otpora.

Nekada je bio previše glasan i neotesan (www.seljačina) – sada je samo pravi porodičan, što bi se reklo, narodski čovek, a ne kao neki tunjavi advokat ili arhitekta.

Nekada je bio hipohondar – sada je odgovoran čovek, koji vodi računa o sebi, da bi još dugo bio sposoban da radi i izdržava svoju porodicu.

Nekada je bio dlakav kao majmun – sada je muževan, a ne kao neki izdepilirani metroseksualac.

Nekada je bio ružan i glup, a sada je verovatno poslednja šansa. Nekada je bio “Ma ne bih sa njim nikada u životu!”, a sada … Sada “To je čovek mog života!”

Komentari

Jednostavno- čovek bez konkurencije! :) bravo Anči, plus k'o crnotravski smet!

Istinska. Cesto pomislim da ce me u zivotu to zadesiti. Izbirac :)

pa dobro, nije to tako strašno, šta fali "čovjeku tvog života"? :))

Pa nije to tako strasno, imam ja resenje za sve! Strpam pod tepih, obratim se zivotu vokabularom srednjeg prsta, navucem osmeh i lalalalal La vita e bella :D

... e da, popijem i bensedin :D

Fala Turgenjev :) Da znas da te pratim, decko!

Auuh, najbolja tvoja koju sam pročitao dosad. Ovu omiljenujem. Žao mi je što muškarci budu glupi, pa padnu na žene kojima pripreti tridesetpeta, pa ih ožene i trpe do kraja života, iako su često TE ISTE žene bile one koje su im nabijale rogove i sjebavale im život u mladosti. Tužno zaista. Zato treba biti pametan muškarac.

Da ne ispadne da sam šovinista, ni muškarci često nisu ništa bolji. Mada bih ja odabrao opciju da ga drkam do kraja života nego da oženim neku koja mi se ne sviđa, koja mi ne odgovara, eto čisto da ne budem sam.

Da ne ispadne da sam šovinista, ni muškarci često nisu ništa bolji. Mada bih ja odabrao opciju da ga drkam do kraja života nego da oženim neku koja mi se ne sviđa, koja mi ne odgovara, eto čisto da ne budem sam.

Takodje :) Gledam ljude oko sebe i gledam kako vremenom lakse pristaju na kompromise, pa razmisljam kako ne zelim da se to desi i meni.

Hvala na lepim recima :)

E ovako se piše defka +++

TATICNekada je bio previše glasan i neotesan (www.seljačina) – sada je samo pravi porodičan, što bi se reklo, narodski čovek, a ne kao neki tunjavi advokat ili arhitekta.CITAT

e ja se neću mijenjati, ostaću seljačina... volim brate, zapjevati, zagalamiti i popiti, i ne može mi niko zabraniti, pa nek sam stoput seljačina...

nego, rizikujući da opet popijem kritiku što kačim sopstvene glupe priče ispričaću jednu...
za srpsku novu godinu, gledam dvije trebe na pragu tridesete kako prodaju pičku nekom košarkašu koji izgleda kao da ga je mašina na centrifugu izbacila... i mislim se ja, u pičku materinu na šta si spala... u međuvremenu, napijem se ja i htio sam prići i pitati ribu, kad je košarkaš izašao nekuda, što to radi od sebe i blamira se... i skontam 'oću kurac, jebe se meni, i uzmem još jednu flašu vina, popijem i polako u krevet...

napijem se ja i htio sam prići i pitati ribu, kad je košarkaš izašao nekuda, što to radi od sebe i blamira se... i skontam 'oću kurac, jebe se meni, i uzmem još jednu flašu vina, popijem i polako u krevet...

Sigurno ima mnogo njih koji pozele da postave slicna pitanja, ali na kraju 99% njih kao i ti ode na spavanje :D

P.S. Nemoj da se menjas, ostani dosledan! :)

ma pitao bih ja nju da je znam... nego ovako bolime ćošak, ko mi je ona, al da jest zanimljiva pojava jest, naročito u malom gradu kao što je moj gdje to baš i nije tako često...

naravno da neću, ja kad nešto volim ne jebem živu silu oko sebe, ma ko to bio ili bila :)))

e ovako, ima da pojačaš sa pisanjem, ne stavljam međ praćene one koji ne izbacuju manje od jedne definicije dnevno... :)

Obecavam da cu pisati cesce :)

Ja bi ovo na naslovnu poslala!
Izdominirala si ovom defkom!
Omiljena!

Pocastvovana sam, posebno jer te lepe reci dolaze bas od tebe :)

Odoh ja ovu i da predložim....stvarno ubija primer!

Jel ovo Glavni opisan?

Аааа, ја из теме мислио да свако нађе неког кога ће да гази.