Prijava
   

Izdajnicka narandzasta

Usred istovremenog chata sa 4 prijatelja na MSN-u, u kancelariju Vam ulazi neki dokoni znatizeljnik koji nema drugog posla nego da pilji sta Vi radite.
Vestim i uvezbanim alt+tab pokretom rotirate program, pred Vama je Word dokument na 8 strana, Vi ste usred cetvrte i veoma duboko razmisljate - kad ono Vasi neverovatno glupi prijatelji, koji uopste nemaju osecaj da sad ne treba da Vam pisu, krvnicki krecu da Vam salju poruke, koje glupavi Windows jos glupavije objavljuje urbi et orbi - pocevsi izdajnicki da svetli narandzasto...zapravo, ne samo da svetli, vec i da blinka trilion puta u sekundi, sve dok smarac pored Vas neizbezno ne primeti akciju, zainteresuje se i priblizi se da vidi (saban sabanski!)

Komentari

slazhem se sa gvozdenom x))) +++++

Greota sto ti je neko uvalio minus... +++++

A nema veze, ovde tako funkcionisu stvari...s jedne strane, ne mora to obavezno da bude lose - pomaze da covek ne pocne sebe ozbiljno da shvata ;)

jos ako je ukljucen zvuk, a MSN ima lep zvuk tupkanja... divota :)

Ijaooooooooo koliko mi se puta ovo desilo na poslu :S

Mene tako jebe samo SKYPE.MSN ne koristim.

uf, toliko puta mi se to desilo, posebno kad se pravim da pisem, a sef me pozuruje, prokleti kapitalizam, i zabusavanje postaje sve teze!
pluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Џерико, сероњо :) +

a da iskljucite blinkanje !!

A da nam kazes kako se to radi, o mudri prosvetitelju?

хахахаха а ако је укључен тон па кад крене да "штуца" ... глупи мсн

O Marok Marok, program ce ti zivot olaksati, laganim stiskom na <ctrl> + <space>, msn se zakljucava i pretvara u nesumnjivu ikonicu nalik LAN konekciji u tray delu. Cak i da ti frendovi nasilnicki posalju porukice, nista od toga nece biti primeceno dok ti sam ne otkljucas msn. Tom softwerskom resenju ime je MSGplus, pitaj googla mudrog za vise informacija.

A možeš i jednostavno da staviš taskbar na autohide. Time se neće videti otvoreni prozori, kao ni treperući prozor msn-a. ;)

Cool definicija!

Ovo je u odabranim?! Ju.

Ovo je u odabranim?! Ju.

Ju.

Uroše klocino debela.

samo stavis status na busy - ne pisti i ne svetli