Prijava
   

Izdavanje knjige

Pokušaj propalih "zvezda" da se vrate na vrh.

Na stranu oni koji i imaju nešto da napišu u svojim autobiografskim knjigama, ovde je reč o ljudima koji to vide kao poslednju slamku spasa da se vrate u žižu javnosti. Ovo je posebno popularna stvar na našim prostorima gde očigledno svako misli da ima dar za pisanje.

Svedoci smo da svako malo neka propala rospija ili "izlečeni" narkoman ima želju da svoj potresan i uzbudljiv život izbaci pred svet. Ne samo što svojim glupostima ukaljaju papir i predstave sebe kao reinkarnaciju Andrića ili Kiša, oni imaju i tu potrebu da u svoja dela dodaju još veću dozu bizarnosti, preterivanja i naravno - laži. Jer jbg, što luđe - to bolje. Što veće smeće - to bolja prodaja.

Kao vrhunac, ne samo da guše mlade pisce već moraju i da se eksponiraju do besvesti, gostuju u svakoj emisiji, reklamiraju se na svim bilbordima... pa čak dele i jebene letke...

Smejem se kad mi neko kaže da je Anabela Basalo dobar pisac, bacam peglu kad neko spomene "Tajne srpskog džet-seta", zabole me za privatan život Nives Celzijus, neću da kupim "Grabljivicu" samo zato što je i najprodavanija knjiga... i jebe mi se za potpis knjige Marijane Mateus!

Komentari

И ово је рефреш... ко ми крив кад бришем и мислим да ћу нешто боље да променим.

Svaka cast na defki :)
Stil pisanja slican gosn Selicu (Marchelu) ,sto mi se jako dopada

После оваквог поређења, мислим да бих требало да баталим писање...