Prijava
   

Izgara za reprezentaciju

Sportista koji pruža maksimum mogućnosti za "dres najdražih boja". Gura glavu gde drugi ne bi nogu, stalno trči, motiviše tim. Smatra se za velikog patriotu, a takve su mu i izjave : on voli našu zemlju, našu istoriju, naš ponosni narod, a i njega narod zavoli, svi mu kažu - Ti si car ! Jedino ti igraš za repku, a ne ko onaj Deki Stanković što samo igra u klubu ! Ali svemu dođe jednom kraj... Od silnog patriotskog elana ostanu samo pogibeljni startovi i crveni kartoni ili tehničke greške, publika ga sve više proziva, više ne pripada svima nama, nego samo klubu za koji je igrao dok nije (naravno) otišao preko. A ako je igrao za oba prestonička kluba, kukala mu majka, oni koje je napustio će ga mrzeti iz dna duše i zaboraviti na njegov patriotizam, a ovi kod kojih je prešao će ga gotiviti samo da udaraju kontru komšijama. Razočaraće se u sve i otići u neku "š" ligu, gde će i dalje zarađivati 100 puta više nego prosečan Vukajlijaš.

Kežman, Koroman, Gurović,...

Komentari

Veliki minus,jer je Deki Stanković najbolji igrač srpske reprezentacije,znaš,on zna mnogo više od toga da daje golove sa pola terena... slušaj kad ti kaže čika Mlađa.

Čika Mlađo, to je citat. Često se čuje u narodu nakon tekme. Sad se priča tako i za Nemanju. Nebitno za definiciju. Hvala na mišljenju.

se izvinjavam,nisam znao da je prešao u narod,samo sam rekao činjenicu.