Prijava
   

Izvrdavati

Izbjegavati nešto, skretati.

Bježati od svojih obaveza i problema (sve dok te kad-tad ne sustignu), ili pak izostajati u školi sa časova ili bilo kakvih drugih nepoželjnih situacija za tebe.

- Bruka i sramota. Jovana, ajde donesi mi čašu vode i skuvaj mi kafu.
- Pa šta je bilo?
- Evo šta! Tvoj sin!
Vadi iškraban papir
- Jedan, jedan, jedan, dva, dva, jedan, jedan. Sportska prognoza. Gdje je taj međed?
- Pa zato on stalno izvrdava iz kuće i kad ga pitam za ocjene i školu... Eno ga otišao vani sa nekim svojim klošarima.
- Dodaj mi taj telefon. E nećeš više, sunce ti jebem.

Komentari

Dobra defka, pozdravi svoje :D +

Osim sto je obican glagol, pojma nemas ni sta znaci. Izvrdava iz kuce? Nelol.

Evo me u obilasku defki, des ti? Kako zivot?

Jes vala, druga polovina januara je najsugaviji period godine

ma da, još me ubiše ove promene vremena, katastrofa.

Kafa
Osim sto je obican glagol

Opa, to se i glagoli uče na megatrendu? :) Kakav napredak, jeboteeeeee.

Megatrend ekspert. :)

@ хессе пинкман
до сада сам можда и сумњао, али поново доказује, дефинитивно најсујетнији пичић на сајту :(
минус наравно, јер фецес је...

Tu leži i uzrok hejta, ljudi se pronalaze.

ГТД
Минус дефиницији јер је као што видиш и сам каква је, не хејт аутору... а аутор је још и грђи.

Mislim da biste trebali zakopati ratne $ekire i živjeti složno do kraja života.

Ajde kompleksaši nađite sebi život. Reci sa originala da sam pičić.
GTD :*

Нисмо ти ми ни у каквом конфликту, него само ја тако повремено приметим мармуне и то им речем. Иначе, у праву си ГТД!

Нашао сам себи живот у шуми и дивљини, тако повремено нахватам нет. У здравље!

И немој мармун више бити!

Čovječe govoriš mi da sam pičić nisam u životu riječi sa tobom progovorio, bar sa ovog naloga. I sad iz vedra neba mi komentarišeš defku i uključuješ se u neku jalovu raspravu. Našao si kurac.

Nemoj biti paćenik ;)

Woodsman je Rasni.

Poštovani kolega Woodsman,
ja i Jesse smo prijatelji, kućni, životni, s toga mi možemo biti u konfliktu. Kako ti misliš biti u konfliktu sa nekim preko ovog sajta, i koja je svrha tog konflikta? Ne vidim drugo objašnjenje nego kao kompenzacija za realan život koji je ispunjen događajima kao seoski dom kulture neradnim danom, s toga nema smisla da dijeliš pamet ovde, još čak ni ovdje ne smiješ hejtovati sa pravog profila, e to je novi nivo pičkosti, jer nikog ne zanima tvoje defektno mišljenje. I PS produvaj kao proljetni vihor.
Srdačan pozdrav.

Ne vidim drugo objašnjenje nego kao kompenzacija za realan život koji je ispunjen događajima kao seoski dom kulture neradnim danom, s toga nema smisla da dijeliš pamet ovde, još čak ni ovdje ne smiješ hejtovati sa pravog profila, e to je novi nivo pičkosti, jer nikog ne zanima tvoje defektno mišljenje.

Све си погодио, мора да си неки геније. А и јако је лепо и другарски наћи се пријатељу кад га прозивају, браво за тебе млади човече. Нећу ти више повређивати осећања. Срдачан поздрав и теби!

Uh, jesi me isprozivao i jes me zabolio kurac za tvojim prozivanjem sa duplog na jednom usranom sajtu. Ajde odjebi nisi zanimljiv. Upucaj se. Izdrkavaš se ovde jer nemaš šta raditi u životu.

хахаха децхко, знојиш се! одо да се упуцам!

Znoji mi se kurac od čekanja da ga ti popušiš :)

Jeste ti loša def. Nisam je ocenio kad sam video u komentarima da je tvoja pošto znam da se drkaš na minus.
Eno ja sam napisao par danas pa povataj neke fore, nemoj oceniti. Pozdrav.

Gdje si Nešo... Neću, opušteno. Ni čitati ni ocjenjivati. Pozz.

Naravno, uvijek sam tu za svoje prijatelje. Pogotovo kad su u pravu. Osećam se malo bolesno, i jadno, priznajem, potroših 10 minuta na raspravu sa imaginarnim tipom, pitam se kako je provoditi više svog vremena na to, ma da, ne želim saznati. Ja ti stvarno želim sve najbolje, i nadam se da si napaljeni klinac koji nas ovde zajebava i misli da je to zanimljivo, jer to je uzbuđenje, za njih. Ali ako si stariji, auuu, onda imaš problem. Razmisli malo o tome, koliko moraš spasti da ti je ''uzbuđenje'' ili satisfakcija komentarisati sa lažnog naloga nekome koga ne poznaješ? I što je najgore, uživjeti se toliko da se usudiš pomisliti da nekoga stvarno zanima tvoje mišljenje. Nadam se da će te ovaj komentar, ako ništa, natjerati da razmisliš. Jer ne želim nikome to, najiskrenije, taman da si mi zlo neko učinio. I volio bih da uvidiš da je to stvarno problem, jer je to prvi korak u rješavanju. Neću više ništa pisati. Srdačan pozdrav.

Pa nećeš ni naučiti da pišes a vidim da se trudiš. I nemoj psovati ljude za kritiku aman čoveče

Kakva kritika govori mi da sam majmun i pička sa duplog naloga.
Nek neću, boli me kurac. Pomoći će mi to u životu baš. Budi realan.

Ok. Kako hoćeš. Lepo je znati napisati dobru definiciju. Bar tako pričaju :-D

Ko priča? 100 autora na zamrlom sajtu koji ne znaju šta će od sebe pa onako bezveze navrate da lupaju minuse i vrijeđaju.

LukiČu, kritika, u suštini, nije po defoltu nešto negativno. Ma da, se, uglavnom tako interpertira. Ona je komentar na nešto, u kojem se to nešto analizira i iznose ARGUMENTI pro i contra. Ja ovde ne vidim nikakvo kritičko mišljenje, već samo kao što se Jesse kulturno izrazio ''izdrkavanje jer nemaš šta pametnije raditi''. To je najkulturnije što se može reći o ovom paćeniku, da ipak ne budeš previše prost, u najmanju ruku, blago. Zaista, ovo je sajt za zabavu, ali mislim da bi, i postovi, a i komentari trebali imati neku poentu i neki smisao. Njegovi komentari su defektni i niškorisni. Pozdrav.

Pričaju oni koji umeju da napišu dobru def :-)

Pričaju oni koji su def. (defektni) :)

Kakva je razlika kritikovanje sa duplog i sa origonalnog naloga? Šta, kao originalni ima JMBG? Krivično je odgovoran? Ima kućnu adresu? Društveni položaj, ugled?

Ниче123 сине, нисам дупли, нисам клинац а ни мутавац. Долазим повремено на сајт, има вас 30 и кусур, тачно знам ко је ко, воли ти свог друга колико ти воља, немам ништа против тебе, ваше љубави, нити њега... али сам га скапирао да се пржи на овакве ствари и да је сујета генерално, па ми се наместило да га жацнем. Одох спавати. Нисам вас ваљда много насекирао. Ај ћао, ево кажем вам... ви сте у ствари много кул момци, шали се само чика Вудц :Д

Џесика спрдам се мало, мој је Вудсман дупли, не замери +++

Дркам те бре није мој дупли, него ми досадно у ове касне сате :)

Ja sam Baronov dupli.

Џеси је Дел Бојев дупли

Advokado, možda nema JMBG, ali je nekima jedini identifikacioni dokument.
I ja bih mogao reci da sam neciji dupli, jer imam dva naloga. Al' na tom drugom imam 4 defke pa niko ne bi znao, kao ni ovaj u sustini. :)

Osećam se malo bolesno, i jadno, priznajem, potroših 10 minuta na raspravu sa imaginarnim tipom

Ma samo mi reci, je l' originalni profil manje imaginaran od duplog?

je l' originalni profil manje imaginaran od duplog?

Bravo!

Stvarno bravo. Nista osim niskorisnog prozivanja ovde se ne moze procitati. Pokušah uci u argumentovanu raspravu, al' nemam sagovornika, ovo nije mjesto za takve stvari. A ni za zabavu. Odavno nisam procitao nesto sto bi me zainteresovalo, a kamoli da mi je zanimljivo. Moje pretpostavke da ovde dolaze kompleksasi su se obistinile, kada vidim ko pise defke, moje rijetko posjecivanje sajtu ce se promijeniti u nikako. Pozdrav raja, najs tu mit ju.

Не иди брате биће боље

Steta sto se ne moze izbrisati nalog, al' kad vec postoji, kad god.ste neraspolozeni idite na njega i lupajte minuse, ispunite svoje zivote. Ne morate traziti druge profile, osim sto ima samo 13 defki pa ce se brzo istrositi. Al su sve dugacke, pa je to onda poseban osjecaj, udariti minus na nekoga ko je toliko pisao, ravan orgazmu. Pozdrav, i ja ovu zadnju rijec oduzio ko Seherzada, haha :)

skroz je u pravu covek

pA polako, polako po polako topalko

Заинтересовани у инбоџ!
Леп
веза
блеја
:*