Prijava
   

Ja sam neshvaćen

Opravdanje različitih umetnika koji uporno i tvrdoglavo odbijaju da skapiraju i priznaju sebi i drugima da su im dela golo govno.

Komentari

Neki su baš dobro shvaćeni. U milionima, ako me razumeš. Ti si, dakle, druga grupa. I ja sam tu negde.

EDIT: Pardon, prva grupa smo mi lolo :)

Ma jebogati izgleda da sam ja totalno tup za umetnost. Ako vidim neke linije,zvezde,crtice,kukice i šta već, ne može da mi se svidi pa da ga 'ebem. Lepo ti meni nacrtaj, izvajaj,napiši nešto što ima smisla pa i da ukapiram i da kažem "e ovo je do jaja".
Što kaže moj bivši profa likovnog, lik je u Americi zapakovao govno u konzervu od paštete, izložio i svi se oduševljavali u strahu da je on hteo neku visoku misao da iskaže a oni da ne ispadnu glupi jer nisu kapirali. Onda jesam glup za umetnost 100% :)

А ако неко заиста жели да искаже нешто више и ''убеди'' те у то? :)

Kao što je moderno sad da se kaže, "ja imam svoj stav" :)

Или има пиштољ, ако нема став :)))

Eeee kolega ako već ima toliko jake argumente jebeš stav onda :)))

To govno je kritika postmoderne misli u umetnosti. Ako je sve što umetnik proizvede automatski umetničko delo onda je i taj proizvod umetničko delo. Praktičan prikaz da logička misao ne proizvede uvek kvalitetan rezultat. Nekad je govno ipak govno.

A, da, to govno je ipak umetnost iako nije trebalo da bude, upravo zato što nije trebalo da bude. (jbg, ni ja ne kapiram sve što kažem ali ima tu neke logike samo ja ne umem dobro da objasnim :)