Prijava
   

Ja sam PES igrač

Jedno od najčešćih opravdanja kod ljudi, koji izgube ili misle da će izgubiti utakmicu igrajući FIFA-u.

- Uffff kakav gol, a majke mi nisam očekivao s ove distance.
- Super gol, ali lako je tebi kad igraš FIFU po cio dan.
- Ne igram po cio dan. A ti kao ne igraš?
- Pa ja sam ti PES igrač, ovo sranje nisam igrao ne pamtim.

______________________________________________________

- Momci, ajmo na FIFU, ja častim.
- Pa ajde, svakako nema mnogo pičaka po gradu, ja ne znam šta je ovo danas.
- Dobro, ali da znate, ja sam PES igrač. Tako da, ako me budete dobijali konstantno, da znate da ja to ne igram nikad, nego eto ,čisto da vas ispoštujem. Jebala vas FIFA.

Komentari

Kako bre na ovo minus, ovo je klasika. Plus bre, i ja sam PES igrač.

Pravda za PES igrače!

Haha, ja igram oboje, ali sam više FIFA igrač :D

Igrao sam i Fifu, PES mi deluje fluidnije, i nekako te tera na timsku igru. Kod Fife mi se sviđa što su licencirali lige i što je veći izbor klubova i liga nego u PES-u, Fifa, opet, nema LŠ ni LE što oduzima tu neku čar. Igrači obe igre su dva sveta a dele ih male razlike.

FIFA sad ima LŠ i LE licenciramo full, plus Liga konferencija. Dakle, brutala. Ja fifu volim ,jer je realnija i ,eto ,jednostavno prilagođenija mojim potrebama. Kad krenem da igram karijeru kao trener, pa mogao bih satima bez odmora. PES više igram s ekipom

Opa, i to su licencirali, lepo od njih. Nisam probao najnovije što je izašlo, proba 18icu ili19icu kod druga i Pes mi je baš legao, zadržao neku fluidnost od 13ice.

Posle šestice PES je otišo u kurac. PES 6 je najbolja fudbalska (čak i sportska generalno) simulacija svih vremena bez premca.

PES više ni ne postoji kao PES, sad je to efootball i vjerujte mi da je jezivo loš. Što se mene tiče, ja sam malo neobičan po pitanju ukusa. Naime, moj omiljeni PES je 2011 ,igram ga i dan danas. A omiljena FIFA mi je 2014. Zašto? Zato što odgovorno tvrdim da je najrealnija fudbalska igra ikad i gameplay je apsolutno najpribližniji pravim utakmicama. Da nijesam slomio tridesetšesti džojstik za dvije godine, ne bih se skidao s fife 14.