Prijava
   

japanski pornici

Dugometražni filmovi za odrasle (ili naprednu omladinu) u kojoj se sve dovodi u prvi plan osim seksa. Ako u evropskim ili američkim pornićima glavni glumac pokušava da impresionira gledaoca dužinom i tehnikom kako zadovoljava svoju partnerku koja je u delirijumu, japanski glumaci (valjda zbog nedostatka dužine i tehnike) žele da impresioniraju mestom događaja, predmetima i često sadističkim aktovima.

Japanski pornić:
Riba ulazi u prazan vagon metroa gde je napada zombi koji ima alatku iz koje izlaze još dva "stvorenja". Ona počinje da plače dok joj on gura rukodržač u analni otvor i cepa odeću sa nje. U tom u vagon ulaze još tri vampirice i počinju da se seku noževima. Zatim svi kolektivno, ovoj koja je ušla seku bradavice, pa ližu krv. Zatim neko pokuša da joj u "onu stvar" ugura i veš mašinu, ili mašinu za šivenje. Onda zombi vadi mikser i počinje da miksira svoju alatku dok se ona raznosi po praznom vagonu metroa. Vrhunac priče je da se svi ispišaju i iseru kao ljudi jedni po drugima i sa oduševljenim izrazmima lica nas ostave u nedoumici - da li smo upravo gledali pornić ili horor.

Komentari

uopste me ne cudis to nema ni jednog komentara na ovu def....verovatno su je svi (kao i ja) procitali sa ptvorenim ustima i istog sekunda kad su zavrsili samo pozeleli da je zaborave :DDDDDDD

Ovo je jebeno fenomenalno!!!! :D Omiljenoo

Masine su pobedile :D

Iz nekog razloga meni je to tako gotivno. Mislim stari Amersko/Evropski pornići su čista atletika. Ovo je avangardna umetnost bre!

a ovo je bezveze... :D

Bez imalo hiperbole.

Hornić, hahahahahaha :D japanci umobolci :D

aaaaaajoooooooj ukenjacu se od smeha :D


Fino, fino :Đ

Pa sada uvode i po 2 miksera da zamene 2 crnca. Jer ono, kome treba kita ako moze da te dzara mikser. Ili 2.

Totalno genijalna definicija, oduševio sam se :)