Prijava
   

Jebala je ona mene!

Džentlmenski odgovor muškarca sa manirima koji ne voli javno da govori o promiskuitetnosti neke pripadnice lepšeg pola, odnosno koji ne voli da se hvali da ima ili je imao veoma prisne odnose sa dotičnom.

- A ti se ne hvališ?
- Molim?
- Šta moliš? Jeb'o si Jovanu, a ne prijavljuješ.
- Ma ne otkud ti to? Mi smo samo drugovi. Ti znaš da jako poštujem nju, jer je jako draga devojka i veoma je fina prema meni.
- Ne rise, keve ti nego kaži kakva je? Pola našeg društva ga već mesecima baca u nesvest na nju. Kladili smo se ko će prvi da je opali, ti nas sve zajeb'o, na tebe nismo ni računali da možeš ni drug da joj budeš. Ti nikad ne pričaš o devojkama, ne prilaziš im, pomislili smo da si neki peško, a ovamo ti rasturaš po kućama.
- Pravi muškarac se ne hvali, ja nisam kao ti. Nije bilo ničega.
- Nemoj tu da mi se foliraš, rekla mi je njena cimerka, zatekla te je jutros u njenom krevetu.
- Pa ovaj... Ja sam joj odneo neke skripte, malo smo popričali, ja sam je pitao da li joj je hladno pošto je sedela u šortsu i kratkoj majici, a juče je bilo je baš bilo hladno. Ona me je iz čista mira zaskočila, a ja nisam hteo da je odbijem nego sam džentlemenski ispoštovao njene potrebe koje su nastale kao posledica stresa zbog ispita. I nisam je ja jeb'o, jebala je ona mene.