Prijava
   

Jedanaest

Fazon iz filma This is Spinal Tap. Kvlt svih kvltova. Simbol nenadjebivosti. Broj koji piša i po šurnaest i po svemu drugom. Jednostavno, kad dođete do deset i mislite da nema dalje, da ste bogotac, jedanaest tiho izviri iz senke i nasmeje vam se u facu. Priča se da ide do nebeskih visina i da je vešto sakriven u svim značajnim stvarima ovog sveta. Na primer, najviši vrh na svetu je Mont Everest i visok je 8848 metara. Verovali ili ne, kada od tog broja oduzmete 8837, dobijete 11!!!1

1 - Matori, ona jebeno sija, prosto nemam snage da je jebem, čak ni da pomislim na tako nešto. Savršenstvo jebeno. Čista desetka!
2 - Hehe, sinak, znači da ne valja, da ide do jedanaest, mogao bi da je jebeš samo tako. A sad beži tamo i baci ga na one tvoje Japanke što ih kriješ u folderu "obrazovanje". Ljubi brat.

Komentari

Primer jebe! :)))

Добра, добра... +

Primerom odlično objašnjeno telo defke i folder u kmo se krije mora da se nazove "Grobari" ili "Delije" zavisi za koga navijaš jer ćeš tu samo ti gledati ili neko od tvojih ortaka....porodicu i žene uopšte to smara i ne ulaze :)))
+++

Виђу овога. Искуство показује да такви фолдери нису пожељни. Лолек. Много је Бари носталгичара и ваших људи. Лолек. Што се жена тиче, и да ставиш и "Налажење еквивалентне отпорности мреже отпорника везаних у Давидову звезду и рачунање струје контролисаног струјног генератора уз помоћ термометра и чачкалице", џаба кад углавном не знају где кликћу, ако ме разумеш.

Веровали или не, када од тог броја одузмете 8837, добијете 11!!!1

Одлично запажање!

Ima logike to što si napisao ali činjenica je da žene nikada neće ući u folder "Grobari". Kao da ih neka sila sprečava da tu čeprkaju.

Vrhunski film. Vrhunska defka.
+