Prijava
   

Jede samo belo od eurokrema

Mlakonja, šonja, pičkica.
Definicija važi samo ako je on u pitanju.
Ukoliko je ona, onda - ništa. Sasvim je ok da ona jede samo belo.

Za vreme šorke:
- To je najjače što možeš?
- Pusti ga Mare, on jede samo belo od eurokrema.

Na basketu:
- Ni mrežicu nije dotakla! Prestani da jedeš samo belo od eurokrema.

Komentari

Ja preferiram belo, lololo.

да ли је могуће да нешто овако добро има овако мало оцена?

Ja jedem samo crno lololo

ja samo belo,a nisam pičkica,već rasplodni pastuv. ipak plus.

Kako možete to belo? To je samo lipusikcirani kakao, samo mast, bez beneficija, bez one gorčine... Bljak. :)

bre,kažu da je to mleko.nije?

Usade ti mišljenje da je to čisto mleko, i da je zdraviji od garavog dela... onda tripuješ ceo život.

jok,nego ja ne volim kakao oduvek... koj je meni kurac,u jedan sat pričam o eurokremu,a sutra ustajem zorom.. aj laka vi noć :)

Kakvo crno mleko? Možda mleko kao čist kakao-buter (inače kakao buter se zove buter, u stvari je ulje, ali je jedino biljno ulje koje je čvrsto-mast). On je inače beo, ono fora kao kad iscedite mast iz svinje pa jedete, e na tu foru. Samo crna strana ima i malo korisnijih sastojaka. :) Nači, ako hoćeš zdravije da se hraniš, pij mleko, a ne da jedeš belu stranu, to je isto kao ono izvoljevanje sa jogurtom, krkneš dva bureka, ali zato popiješ jogurt od 0,5%masti da bi se osećao bolje. :)

Naravno verujem ja tebi, dokazala si mi odavno svoje znanje kao plant lady, ali čisto objašnjavam odakle ta zabluda pa ljudi vole beli deo. :)

jok,nego ja ne volim kakao oduvek... koj je meni kurac,u jedan sat pričam o eurokremu,a sutra ustajem zorom.. aj laka vi noć :)

Kako, kako? A čokolada? KAKO BRE NE VOLEŠ KAKAO? PA TO JE DAR BOGOVA, BRE! OĆEŠ SAD DA TI DOĐEM TAMO I DA TE POLIVAM KAKAOM DOK NE POČNEŠ DA VOLIŠ? oćeš naravno lolololo Biljka je stvarno čudna, njeni plodovi rastu i neposredno na stablu (kauliflorični cvetići), ne samo u pazuhu lista što je standard. :)