Prijava
   

Jedna pesma jedna želja

Emisija na našoj nacionalnoj televiziji, vrlo popularna kod starije garde. Za razliku od ostalih "drekavaca" ona favorizuje isključivo "kvalitetnu narodnu muziku" od koje je, po svemu sudeći, ostala jedna do dve pesme koje se vrte iznova i iznova od strane izvođača koji se, opet, vrte iznova i iznova. Bez ikakve sumnje, apsolutni šampion, skoro domaćin i voditelj, je izvesna Jelena Broćić, sirota ženica koja je kao mlada imala debele guzice, pa je sada smršala i "dovela se u red" što je od strane gledališta prihvaćeno i prihvata se svakim danom iznova i iznova, sa nesvakidašnjim oduševljenjem.
Pesme se naručuju kao na svadbi, samo ovaj put telefonom, i ako ste slučajno iz zemlje, onda u nekom procentu od 99,99% nećete dobiti vezu, jer ovi iz inostranstva, željni zavičaja, imaju moćne telefonske aparate koji impulse šalju nekih 1000 do 2000 puta brže nego lokalni, pa samim tim lakše i dobijaju vezu, bilo da su iz Nemačke ili Australije.

Išla je dva puta nedeljno, a mislim da su puštali i reprize.

Komentari

Naprotiv, meni se emisija u globalu dopada. I ideja pre svega. To sto se vrte isti ljudi, moze da bude dokaz da drugi ne smeju da dodju,ili jednostavno nece za sitne pare da dodju. Uglavnom su pevaci iz PGP RTS.
Voditelji mi se ne svidjaju, suvise lapsusa za moj ukus.
Necu oceniti defku, jer mi nije ni za plus, ali ni za minus.

e ovo ti je za +

sto zbog shvatanja, sto zbog Jelene Brocic.

Дођу отпевају пар песама, наједу се ко мечке, напију се, и свима лепо. Нарочито баби из Гелзенкирхена, што је поздравила унуче у Мелбурну:))

A ja mislio da je to jedna emisija koju repriziraju non-stop... Znači svaka emisija je razlišita...? :))

лажеш тицо:) гледаш ти и зовеш, никад те нема на сајту док траје емисија.

He he... ne seri... uvek sam na "Vukajliji" za to vreme, samo ostavim otvoren browser pa odem da gledam... :))

Joj sad ću da je potražim na jutjubu hihihi

Ima samo Miroslav Ilić i pa... kogod. Ali ovo je neprocenjivo!!
:D
http://www.youtube.com/watch?v=Bc7SX0_9LGQ