Prijava
   

Jelen kapitalac

Rogonja nad rogonjama. Oni koji su prevareni u njemu vide utehu. On će popiti čak i priču o invaziji vanzemaljaca, i biti slep za signale koji ga udaraju u glavu, kao na primer potrošeno pakovanje kondoma kod devojke u sobi, a da ih on nije trošio. Njemu je rogove nabila i simpatija iz osnovne jer mu se iza leđa držala za ruke sa drugim. Devojka je imala par fudbalskih klubova pored njega, a žena mu se u dva ujutro iskradala iz bračnog kreveta na kviki 100m od kuće. I da umre u osamdesetoj, krezuba baba od njegove žene bi se vatala sa nekim klincem iz staračkog doma na njegovoj sahrani.

- Si čuo da se Pera rog umalo razveo?
- Uf, i bilo je vreme, Jelen kapitalac uzdiše kad vidi njegove rogove. Čekaj bre, kako umalo?
- Pa lepo brate, ladno je došao kući i navatao ženu kako blajva nekom tinejdžeru iz komšiluka. A što blajva...
- Što jes, jes žena mu je pro. Čim je došla sa medenog meseca morala je da mi pokaže tehniku koju je provalila sa nekim crnjom. Nego bre, šta bi kad ju je uhvatio?
- Ma ništa, ova mu je prosula priču kako joj je žao, a da je klinac bio baš sladak, ona malo cirke i ti fazoni... I lik je progutao priču. Možda i ne bi, da je znao da su oni klinci što igraju fudbal ispred kuće samo čekali red.
- Au.. I kakva je sad situacija?
- Pa ništa, valjda je sad sve po starom. Kad smo kod toga, moram da idem, rekla mi je da Pera danas radi do pet, pa moram da požurim.

Komentari

Naravno +
Ali znaš li ti, Borko, šta je zaista Jelen kapitalac?
To je kad kupiš 10 gajbi piva odjednom.
A nije vic, bar ja tako nešto dosad nisam čuo.

Само погледај све под јелен или капиталац. :) Иначе, дуже не дефинишем, јел могуће да се ништа не чита? Оно, нисам у фазону да молим за плус, ал оцена нема, осам оцена за сат времена бре... Мало, много мало. Барем се надам да је тако само у мом случају.

Što ovo ovako malo ocena, majku mu? Odlično, koleza! Umreh od smeha. Dobro, nisam bukvalno umrla, ali... Znaš. xD +++++

Ма знам... Зомби :)

Ма знам... Зомби :)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! dobro, nisam baš ni na to mislila, ali... Pa... Bukvalno (ali najozbiljnije) imam jako čudne zglobove, sve mi ispada iz ležišta po volji, iako mi to ne smeta, možda sam stvarno zombi. Čak me i komarci izbegavaju. x)

Како и не би, па ко још воли ужеглу крв :) :П Чек, ако испада, јел се тако и враћа? :)

Како и не би, па ко још воли ужеглу крв :) :П

Ijao, kako si predivan. Pa niko mi ništa lepše nije rekao, mislim stvarnooooo, jako je lepo čuti da ti ni krv ne valja za ništa. x) Inače sam stalno na granici malokrvnosti. :PPP

Чек, ако испада, јел се тако и враћа? :)

Aha, ako samo pokušam da ti objasnim, prepašćeš se, i krckaju zglobovi, samo tako! Na šakama, stopalima, kičma ove godine, desno rame i leva lopatica (to je najstrašnije). Još sam otišla da pitam, kažu čudno, ali takva sam, šta da se radi. Labavo podvezana. x)

Опет то ијао? :) А шта да ти кажем, није ни чудо што си малокрвна, ем имаш усирену крв, ем је имаш мало па мораш и туђу да пијеш. Док једеш, ал то је небитно :)

Логично, тотално у зомби фазону :) Ништа друго и није било за очекивати :) Наслаге калцијума по хрскавицама, улсед успорене активности :)