Prijava
   

Jelena Jankovic

Čelična Lady srpskog tenisa. Jedina Srpkinja za kojom lude Amerikanci i jedina sportska osoba iz Srbije koja je cijelu 2008 provela na broju jedan.Povrijeđena igra maestralno sa svojim već legendarnim prekrasnim osmijehom.

Komentari

"cijelu 2008 provela na broju jedan" - ??? da se ti nisi kanda malkice zajebao? em se ne kaže "na broju jedan" već na prvom mestu, em nije bila tokom cele 2008. prva (pre nje je Ana Ivanović bila prva na WTA listi). da je jedina Srpkinja za kojom lude - nije, da povređena igra maestralno - to nema logike. kada je u formi i nepovređena prosto melje protivnike, ali čim malo nazebe odmah "puca", kao da je prvi put uzela reket u ruke.

palac dole za definiciju.

Ti izgleda ne shvataš šta je umjetnička sloboda..ljepše je reći na broju jedan,povrijeđena je osvojila masters,ana je mnogo popularnija u Evropi nego u americi a Jelena je u Americi definitivno popularnija(čitaj finale US-opena)..a prekrasan osmijeh zbog kojeg je definicija nastala nisi anatemisao..tebi palac gore jer si ex moderator a svačiji uspjeh treba respektovati..

losiju definiciju nisam skoro procito