Prijava
   

Jorgos

Svegrčki Grk. Obuhvata vaskolikost grčke nacije, kulture i ekonomije. Jede giros, nema para, Turci mu prelaze granicu, Srbi mu dolaze na plaže, Makedonci ga zezaju za Aleksandra, Albanci uzimaju radna mesta, a on pije uzo i sluša sirtaki. On je Jorgos i on grči par ekselans.

Komentari

Звездоћка? Аз сум в голема захвалношћ, пана!

Sad ću ja ruski ko ti grčki: kanješnja
To nešto znači kolko se sećam.

Очекујем нешто са белим робљем. Не бих знао, ја учим пољски.:/

Neam belo roblje, samo rublje. :)

Неко нема ни то, а такву ћу да купим да ми буде жена!

Opet, bolje belo rublje, nego belo pranje. :)

Ал, јебено, брате, јесте тако. Ортак оде на бум прошло лето на море у Чку, и као тражи смештај и пошаљу га код Јоргоса...Каже ртаћ да заиста грчи. Зализана коса, крупан лик, кило жутог око врата, прстење на све стране, бела раскопчана шуља и мирише ко душа лоло

Проклето буњевачко културно друштво које људима усађује идеје о лошим странама белог рубља!

Ја када сам бија в Грција, ја сам био фасциниран тиме колико су они ниски и тамни. Колико ми је радио унутрашњи расизам, немам речи!

Ладно си расиста, начи неверуем. Наш кад би Пантела заиграо на тим неким Пирејским травнатим теренима, да му је радио унутраши, типа национализам? Начи никад. Кома...

За то је криво буњевачко културно друштво! Друштво ме је 'ваквим начинило! Сада ме извини, морам да гладим дугу плаву косу и свршавам на неку вајт пауер пропаганду преко нета!