Prijava
   

Justin Bieber

Predstavnik novog-starog talasa R'N'B muzike,najverovatnije buduci pobratim Milana Stankovica.Koliko je voljen od strane nalozenih maminih i tatinih princeza(naravno pre svega zbog svog sminkerskog izgleda),toliko ga mrze svi ostali.Sto se njegovih pesama tice,od te njegove "silne" lepote,tekst i muzika i ne stignu da se zapaze.Proslavio ga je zenstven glas,koji ce se i dalje istanjivati do njegove 18-e godine,kao i ekstremno isfeminizirani pokreti koji raspaljuju mastu svih onih koji su prihvatili new wave i sto se tice mode i sto se tice umetnosti.

Sta reci,mi imamo Karleusu i Milana,a oni Lady Gagu i Justina...za sada je rezultat 2-2

Komentari

Зашто си трошио своје време на ово?

Gaga je luda, ima dobre pesme, ovaj decko nista posebno..

kontam da se ovde ne vidi sustina,ali dobro,povrsnost je mana celog sveta...ovde ako se udubite,vidite da od upravo new wave-a,ne mogu doci do izrazaja neki drugi muzicki ukusi,pravci,stajlinzi,razmisljanja,stavovi,a ovde je samo prikazano sve to kroz jednog coveka,i u primeru je pomen jos nekih...cela prica...uzivajte ;)

brate, sto da se udubljujem u licni opis Justin Bieber-a? da si definisao new wave, pa da razmisljamo... posle mozes ako hoces i da stavis njega u primer... Ja sam za njega cuo samo na vukajliji... Totalno nebitan lik...

Ма нисмо ми схватили дефку, ово је превише дубокоумно за нас.

Ja ništa ovo ne kapiram, mnogo mi komplikovano.

Ja sam za njega cuo samo na vukajliji...

Takođe. Čula. :)
Ali, nemojte ni da mi objašnjavate, vidim da neće da mi se svidi...

Gde ovaj svet ide.......u propast naravno.