Prijava
   

K'o buve u vreći

Izrazito iritantno nemirni.

Đaci na ekskurziji.

Komentari

Ћирилица?Јеб'о нас Чича,све нас покрстио :)))

хвала пресвијетлом Сварогу, Чича је своју јагњад извео на просвијетљени пут ћирилице...шмрц...:сузе у очима:.....моја мисија се ближи крају....шмрц...

Не заборави да мораш да се "колективно самоубијеш"кад лемаја пређе на ћирку :))))

е када наташа дође на ћирилицу онда има и мене у пакету са њом да добије на усељење ;)))

Ћерилица винс!

E, cica, oprosti ovoj zabludeloj ovcici, ali nemam na ovom kompu cirilicu. Zamisli greha. :) Pomiluj me gresnu. xD Inace +.

ево још једна која хоће да је Чича Глиша помилује...Па ти си 101. од јуче,ја постајем љубоморан,и кајем се јер сам га изрекламирао више пута.

добро је Данк док је питом...да не почне да уједа....да не буде рани пашче да ти једе руку...:)))

еее сморена....ово се и може некако опроситит`, али само ако нађеш начина да ме задовољиш...сада на који начин...теби је препуштено на машту ;)...:

Значи замало да га уништим.Напишем Чича у претходној дефиницији,па после исправим у Здравко Чолић,нисам знао кога да ставим..

педеру врати мене у ту дефкууууууу!!!

презајебана је ;)

Hehe, Dankane, prike, ta ti je defka dobra, ali tako bi gosn' Čiču samo još više izreklamirao. xD E, čiča, kažu da važim za jako kreativnu osobu. Protumači kako ti drago. Još isti komp, još isto latinično pismo, malo izazivam pojedince. Da ne bude dosadno. ;)

сморена у нормалним околностима дао бих ти занимљив и креативан одговор...онако нет шмекерски...али дане ми је банован...и све нека иде у три лијепе :(((

javio, odlicna defka, ljukas bre, narafksi!

lemaja vec 15 godina kucka na latinici, tesko da cete me navoleti na cirilicu. ako neko ima problem s tim, moze da mi izadje na crtu... u RL ne ovde....