Prijava
   

K'o majka na mrtvo dete

Novi glagolski prilog načina za upotrebu uz glagol 'leći', na žalost još uvek malo poznat širim ne-književnim krugovima.
Zamenjuje idiom 'ko budali šamar' etabliran u prethodnom pravopisu.

Matori, al bi sad leglo ono jedno češko, ko majka na mrtvo dete...

Komentari

POstoji crni humor, ali postoji i bolest mozga.

- k`о kuća.

добар фазон...то што је морбидно не значи да није свекориштено...од мене плускаметасон...

Још једном доказано да на вукајлији почиње да влада стање ко на естрадној сцени, само исте стваи могу да буду смешне, све што одступа је по дефолту болесно а ускоро ће да крене да бива и антихришћанско -.-

+

Kakav kretenizam... Ljudi ladno daju minus zato što im se ne svidja definisani pojam. Mogu da se kladim i da klikću na "za brisanje".

Ako se izraz koristi, red je da se nadje u rečniku slenga. To je isto kao da iz Klajnovog rečnika tražiš da se izbaci reč "smrt" jer je mnogo loša i samo Sotona može to da napiše.

Ja dadoh plus. Uvek plus za sleng.

Iš, Sotono! :)

ово што су гамби и Бункер рекли....;)

Dobra def. Ne znam što ima toliko minusa... Od mene +!

Kretenizam ili ne, ja dadoh minus zato što mi je ogavno da na mestu na koje dodjem da pročitam inteligentne i pre svega zabavne komentare naletim na scenu majke koja leži preko mrtvog deteta. I nema to veze sa hrišćanskim ili nehrišćanskim pogledom na svet, već sa elementarnom čovečnošću.

Ako je jedini kriterijum za palac gore to da je u pitanju sleng, onda bi 90% definicija trebalo biti u minusu jer u njima nema ni s od slenga.

Čoveče, niko ne kaže da samo na sleng treba davati plus... Ali sleng tu jeste u prednosti i tako mora da bude na sajtu kao što je ovaj.

Ali, ovde nije stvar u tome. Ti si dao minus jer ti se ne svidja DEFINISANI POJAM, a trebalo bi da se glasa za DEFINICIJU tog pojma, tj. kako je odradjena.

Ako je nešto sleng, to zaslužuje da se nadje u rečniku slenga, ma koliko to kakan izraz bio.

Šta, da nećeš imati košmare?

Ne želiš da znaš zašto reagujem.

U pravu si, ne želim.

Bez namere da trolujem, poslednji put po ovoj temi: neka si u pravu da je slengu ovde mesto, makar bio i "kakan" kako ti reče, ipak, jedno od pravila sajta je da definicija ne sme biti degutantna (ovo pravilo se nalazi među razlozima za brisanje). Dakle, jednostavno - smatram da je u pitanju krajnje degutantna definicija i da mi to daje pravo da joj dam minus. Toliko.

A šta je zapravo degutantno ovde? Jebote, izraz je odavno u širokoj upotrebi. Nemoj da si smešan.

I "jebem ti mater" je degutantno ako dok čitaš definiciju zamišljaš kako autor definicije opšti sa tvojom majkom.

Opet Paja sindrom, čini mi se...