Prijava
   

Kadriranje voljenih osoba u filmu

Žanr u kome pojava dominira je bljutavi američki sportski ep.

U kritičnim scenama filma, okršaju momčadi koja je posle svih teškoća prenebregla svoje razlike i neizostavnu smrt potrošnog ali nadasve dopadljivog člana ekipe, svaki pomenuti lik, od ljubavi života našeg heroja do prodavca novina sa kojim naš junak ima neobavezni prijateljski odnos na jutarnjem nivou, naći će se na tribinama.
U svakoj situaciji utakmice/borbe/šahovske partije koja se primiče nivou ozbiljne, kamera će prikazati zabrinuto lice iskrenog prijatelja koji svakim delom svog bića strepi za ishod, čime se iskazuju te neprocenjive životne vrednosti.

Nikada nećete videti zlobne propalitete koji dovikuju uvrede na račun uže porodice, jer, pobogu, mi ne živimo u takvom svetu.

Još tragičnije, ova pojava počinje da se javlja i na našim prostorima. Prostituisanje sa sažaljenjem nad ćopavim dečacima koji u pauzama između čišćenja cipela svojim krezavim osmehom teraju na lučenje toplih osećanja u publici zabrinjava.

Komentari

Ajd da se ti lepo nosis u pizdu lepu materinu! Nikad ne reci nikad: "Nikada nećete videti zlobne propalitete koji dovikuju uvrede na račun uže porodice, jer, pobogu, mi ne živimo u takvom svetu."

" Prostituisanje sa sažaljenjem nad ćopavim dečacima koji u pauzama između čišćenja cipela svojim krezavim osmehom teraju na lučenje toplih osećanja u publici zabrinjava. "
STA OVO ZNACI, LEB TI NAPACEN?!?!?!?!
Dabog bio R.I.H. !!!!

Koji kvalitetan izliv mržnje. Hvala.

Nema na cemu, sve po zasluzi.
Pitam se, da li si shvatio malo dublju poruku filma koji pljujes, ako si ga uopste i pogledao, ili ti se vise svidja pouka "Sprskog filma", ili bilo kog drugog koji Srbe predstavlja na "miroljubiv, dobrodusan narod, nesklon bolestinama psihopatskog mozga" ?

Pročitaj ponovo definiciju. Nervira me i jedno i drugo, jer je prostituisanje sa osnovnim ljudskim nagonima. Jedno je užas i gađenje, a drugo je sažaljenje i patetika. Poenta Montevidea? Uzimanje para. Da ne govorim o reklamama tipa "film koji se svima svideo". Ako je potrebno da odgledaš patetiku tog tipa da bi se osećala bolje što si Srpkinja, svaka ti čast. Nije u tome poenta. Isto važi i za govno od "srpskog" filma.

Koji je kurac ovoj? xD Sasvim je oke defka, sad ću u inat da omiljeniziram :)

Реално јебе је ПМС лололо

Pa super,dobih ban. . . a dala sam plus, zbog koncepta i stila pisaanja, nisam htela minusom da skrnavim, pored silnih suntova na sajtu. . .