Prijava
   

Kako se nekada zdravo zivelo...

Najveca budalastina koju neko moze da izgovori.
Ljudi zive u uverenju da se nekada zivelo zdravije,iako to nije bas tacno.Cinjenica je da je pre sto godina bilo daleko manje pesticida,izduvnih gasova,buke,stresa i slicnih stvari za koje znamo da su nezdrave,ali zato nije bilo antibiotika,vakcina i svih onih modernih stvari koje su nam poboljsale zivot.Cinjenice govore da je prosecan zivotni vek bio oko 55 godina,dok je danas oko 75 za muskarce i 80 za zene.

Jedino je nepravda sto zene imaju duzi zivotni vek od nas muskaraca i pored svih tih nezdravih stvari i to sto im je tehnologija omogucila da vise ne moraju samo da abruju po sokacima,vec sad imaju fiksne i mobilne telefone i internet.

Komentari

absolutno je bilo svih tis stetnih stvari i to su se koristile u mnogo opasnijim kolicinama. danas barem postoje standardi koji su konkretno smanjili njihovu upotrebu i kao sto kazes povecali zivotni vek.

Минус. Јбг, углавном готивим твоје дефке, али ово је дебело испод просека.

@vladimir84

Прво, лик рече сто година. Колико је пестицида постојало пре једног века, и чиме су их распрашивали? Мора да је нека посебна машина била качена иза раоника којег је вукао во. Они који су орали без стоке су прскали биљку по биљку. Поздравила те генетски модификована безукусна јабука која остаје иста пола годне на собној температури, и коју ни мрави ни црви неће да пипну. Биће да имају више мозга од целог људског рода заједно.

Kurac se nekada zdravo zivelo!Radili su od jutra do mraka,jeli ono sto ima,meso vidjali samo za slave,u cetrdsetoj izgledali kao da im je 80 godina,umirali od svega...Jebes to zdravlje,kada umres u pedesetoj!