Prijava
   

Kako sutra, nenavareni, boj da bijemo? O kako?

Situacija u kojoj se nepripremljeni, uplašeni, bez nade i volje, hvatamo u koštac sa izazovima škole, posla, života, ukratko. Situacija u kojoj preterana opuštenost tokom pripremnih rokova kulminira krešendom sranja koje uz gromoglasan tutanj bubnjeva i doboša pada na glave nas neodgovornih jadnika.

Jutro posle pijanke, Slavko se budi, jedva se izvlači iz kreveta u kome leži neka nasumična cupi koju je posle par litara alkohola sinoć priveo. Slavko pere zube, umiva se, budi i razmrdava. Ukratko, sprema se za novi dan. Dan ispunjen baskterom, video igrama, društvom i ženskama. Možda se uvalja i koja buksna... Krajnje smoreno i nezaineresovano, pogled mu prelazi preko neuredne sobe, kreveta, njegove kres kombinacije kojoj ni ime ne zna i zaustavlja se na kalendaru. Na kalendaru je crvenim markerom zaokružen 16. jun. Slavko odvraća pogled, zeva, češe jajca i razmišlja o predstojećem danu kad mu pogled pada na digitalni rokovnik. Datum : 15. Jun.
Slavko je zgranut, zgrožen i zgađen.
"Kako sutra, nenavaren, boj da bijem? O kako?" su jedine misli koje se formiraju u glavi mu mamurnoj.

Komentari

Odusevila me definicija! :D

'Ajde idi nađi pročitaj defke nekih od ovih autora : Black Hole, Čiča, Krešimira, Džimi, euglena, zmia, Melkijades, Kgcara, MOTIKA, gamby, javio, pa ćes tek da vidiš šta je oduševljenje. Ja sam samo skromni pripravnik. Ovi ljudi su gurui, majstori definisanja.

Nije loše, kolega Joco. :D