Prijava
   

Kako ti se dosad sviđam?

Pitanje za otvaranje izduvnog ventila prenaduvane osobe od prekoputa koja prijeti da poleti. Dolazi na kraju sažetog izlaganja ostavljajući prisutne bez teksta, postiđene, u čudu ili u nebranom grožđu.

Izvinite, nismo znali - kasno je za to, rođače.

- Mala, dobra si mi pravo! 'Ajde ostavi ovog ovde pederčića i pređi za naš sto. Ja sam gazda od kafane, pa ako se budeš fino ponašala večeras, možda te vodim na gajbu posle.
- Ovako - radno vrijeme ti je do deset, a sad je već jedan sat. Za šankom ti sjede dva klinca obeznanjena od alkohola i svaki čas očekujem da dođe vaspitačica i odvede ih nazad u obdanište. Ni za jednu od tri ture nisam dobio fiskalni račun. Konobari ti valjaju dop, a i tebi su oči nekako čudne. Ne bih rekao da je od tog lošeg viskija na koji bazdiš. Mogao bih da pozovem kolegu da vas testira nabrzinu, baš mi je danas pomenuo da se dosađuje, došao bi očas posla. :vadi službenu legitimaciju: Inspektor Petrović. Kako ti se dosad sviđam?
- MALI!!! LITAR VUKOJA OVDE NA MOJ RAČUN! Oprostite na uznemiravanju, samo sam se šalio. Poslaću vam tamburaše za sto, večeras kuća časti. Dami niko neće smetati, a ja ću biti u onom tamo ćošku klečeći na kukuruzu, pa me slobodno pozovite kasnije ako poželite da me jebete u dupe.

Komentari

Kad vidim ubicu od primera znam da je ili Gorštak ili Čegtraljka. Odlično!
+++

Sto rece kolega Kasdhaskjhkajd iznad odlicno +

How do you like so far?

Dobar tekst, sasvim sam poverovao da koristimo izraz lolo:-) :-) :-)

+, svakako

*how do you like ME so far?

Inspektor trandža?
:)))

teška srca plus. dobar izraz, iskoristiv.

Meni se ovo dosad svidja.:)

http://www.youtube.com/watch?v=MGfycMsInWg
Prof poariše! ;) A, mnogo mi se dopao izraz.

teška srca plus

Sad mogu da umrem.

Hvala, ljudi, ženo. ;)

Greota bi bilo da ovo ne ode u popularne...

Ахахаха! Пример ојебао!

Ojebo sa kukuruzom :-D i patrik uz +

Dao sam plus,dakle kako ti se sad svidjam? :))))).Zezam se , defka savršena, da se nadovežem na KlinikliInsejna Greota bi bilo da ne ode u odabrane..

a ja ću biti u onom tamo ćošku klečeći na kukuruzu, pa me slobodno pozovite kasnije ako poželite da me jebete u dupe.

Hahahahhahahaahaah KUKURUZ!