Prijava
   

Kamen na kamenu nije ostao

Totalno uništenje, atomski holokaust, sravljeno sa zemljom fazon.

Elem - tipična posledica nuklearnih proba i napada...ali i bratoubilačkih ratova, 'de si do juče komši od prekoputa pomagao da sagradi hacijendu a danas se buldožerom iživljavaš po njenim ruševinama. Loša sećanja, šta li...

2035 god., 7 km od Beča...

- Generale Trifunoviću! Naša baražna paljba je potpuno desetkovala austrijsku liniju odbrane a izviđači javljaju da se i vojska i stanovništvo povlače!
- Odlično, sinak, odlično...Nastaviti sa bombardovanjem grada dok kamen na kamenu ne ostane. Kapiraš?
- Ouvaj...ima puno ćevabdžinica po gradu, jel i njih da gađamo, generale?
- Nemojte ćevabdžinice.

Srbija do Beča. Oće to. Posebno na filmu.

Komentari

Ostao sam ti na majci i ne silazim vec dugo

Podseti me na jednog poreklom(cini mi se samo sa majcine strane) krajisnika kome su pobili dosta familije i koji je ratovao tamo pa je uvek koristio tu recenicu. On vozi neki super moderan auto koji prodje 100m za jedan sekund mislim da je u pitanju porse. Predstavlja se kao rus sa fontane kaze da ga svi znaju mada nisam nikad isao po fontani(naselje na nbgd) da pitam za njega kao sto je rekao. Kaze da je zavrsio fakultet sto mozda ne deluje i istice znacaj obrazovanja. Covek je ziva vatra ali je dobar u dusi. I uvek voli da kaze jebali smo im majku kamen na kamenu nije ostao. Ja sam se smejao al mi nije bilo svejedno.