Prijava
   

Kamerman u kuvarskim emisijama

Izuzetno uhranjena i punačka osoba.
Za razliku od momka koji snima Ber Grilsa koji skače, roni, planinari sa kamerom na ramenu, ovaj zaposleni majstor fotografije zumira uzavrelu vodu i sjeckanju lignji, može, a i ne mora, da da religijski i seksualni karakter.
Nužno zlo, ili zadovoljstvo ( zavisi kako ste zadovoljni svojom kilažom) jeste to što na kraju emisije pojede sve diskutabilne delikatese i pikantne ukuse koje velemajstor kuhinje spremi.

Kuvar: ... sos je spreman. Kada sam bio na proputovanju kroz Tibet probao sam domaći ejakulat jaka, spremljen sa posebnim začinima. Izuzetna poslastica. Ukus sosa podsjeća na tu gozbu za nepce. Sos ćemo posuti po tartufima i servirati sa malo narendanog rokefora. Malo buđi je tu da podsjeti na umjetničku i suštinsku dubinu kuvanja: ništa nije savršeno, osim, naravno, ejakulata jaka. I možemo da probamo. Mmmm divno, divno. Do sedećeg viđenja!
Snimatelj: I završeno. : šmrrrr: Bogomi, fino miriše.
K: Sedi, bre, da potamaniš ovo. Ostavi malo i za tonca, greota.

Komentari

eeee, jake, što doživje, da se s' tobom po vukajliji sprdaju +++

Svršio je jak sa dobrom reputacijom u ove krajeve :).. Hvala!

brate, jesi li mozda gledo onaj kanal 24h kitchen i zapitao se ko li pojede ono sto naprave

onaj kanal 24h kitchen

Jebote, ja već 3 noći buljim u ono...balavim posle po jastuku dok ne zaspim! ;)

taj fazon...ja malopre bas video posto se pojavio odjednom taj kanal, i pitam kevu ko ovo pojede na kraju ona kaze pa kamerman verovatno..i onda sad vidim defku :D

Nisam, nisam gledao, muflone.. Ali dobro ispade to sa pitanjem i definicijom.. :)

Ова доообра! +