Prijava
   

Kao u apoteci

Sve pod konac. Svaka stvar pronalazi svoju smisao, na pravom mestu. Uredno. Čisto. Funkcionalno. Precizno. Ne dirati bez preke potrebe. Nakon upotrebe, naravno vratiti na svoje mesto i u prvobitno stanje. Zadržati formu jednostavnosti, sitnom ali permanentnom pažnjom, jer je tako i najlakše. Uživati u svedenom prostoru i skladnom svetu. Osetiti pripadnost i sjediniti se sa savršenom formom linija i oblika. Opisati i na taj način predstaviti sebe.

- Auh kako je kod tebe uredno...
- Može bolje. Hajde donesi mi truleks krpu, kuhinjsku krpu, onaj špric-špric i magičnu krpu.
- Ovde kod tebe kao u apoteci...
- A sad mi dodaj usisivač.
- Što je veliki i težak...
- Znaš, ja sam žilav dečko. Samo ja mogu da ga savatam levo-desno i vozim kako treba. Moram kesu da zamenim... Ijao sve sam uprašnjavio. Nema veze, sve ću ispočetka. Genaralka je svaki drugi dan, sad samo ovako na brzinski.

Komentari

Kod mene taj drugi dan nikako da dođe. :D

Prilati se posla dragi Đorko... Ugušiće nas prašina!

Čini mi se da jeste. Imam takvih koliko hoćeš, ali se i dalje biraju definicije od pre hiljadu godina. Valjda bi autori koji održavaju ovaj sajt u životu trebalo da imaju prednost.

Valjda bi autori koji održavaju ovaj sajt u životu trebalo da imaju prednost

Svašta. Naravno da ne, ali su svakako zastupljeniji na naslovnoj od manje aktivnih.

A ova nije bolja. Smara. Telo definicije je jasno posle pet reči, a ti si ih napisao 55 koje vrte istu priču.

Primer je mogao biti kraći, ili da si ono što definišeš stavio u "pančlajn", a ne onako usput da se pomene. Ali dobro, to su finese, naučićeš.

Naslov je odličan, šteta što nije bolje definisano.

Slazem se, ali ne mozes ni nesto sto je dobro ignorisati jer je staro. I ona def nikako nije za minus. Prelepo je napisana, efektna, bez i jednog viska.

Nije za minus, ali ja sam gao dao iz principa.

Ako je iz principa, onda sori sto se mesam.

Šta ste napali čoveka, nek daje minusa koliko hoće, svašta. Samo cepaj Dražesni.

Nije zbog minusa, nego zbog stava da je njegovo bolje. Alii kul, bio sam i ja takav dok sam mislio da su sve odabrane sranje, a modovi ne prepoznaju kvalitet :)

Moj komentar na ovu definiciju bi ipak trebalo uzeti u obzir, mnogo je definicija koje pate od ove boljke bildovanja dosade u telu.

Ok je Dzoni Bra'o. Ima defki i sa kratkim telom. Ne valja ovako, ne valja onako, a možda si malo sujetan jer je defka koju si ti izabrao dobila minus.

Haha, cuj sujeta zbog tudje definicije. Sujeta mi je nahranjena time sto si na svaku moju dao plus :*