Prijava
   

Kap po kap

Prorjeđivanje žitelja staračkog doma.

Komentari

Mnogo ti je opao kvalitet definicija, momče. Minus od mene.

Hvala na iskrenosti.
Ipak, pitam se da li ta iskrenost dolazi sa političke strane? A?

Čampi, vidiš, ja baš volim što Glavni definiše sve što mu padne na pamet, nešto poput Doga... a ne da, kao mi, budžimo svaku defku, da ne bismo omanuli negde :)

Inače, rekoh, ovo je ipak sasvim kul i za plus.

Političke? O.o

Ne kontam, ali evo u svakom slučaju ću reći: "NE". :D

Ovo kažem jer dok sam sad iščitao sve defke u zadnjih 24-30 h, naletio sam čini mi se na 4 tvoje defke i samo sam jedan plus dao, ako se dobro sjećam. Dakle, sa autorske strane dolazi komentar. :-)

Čampi, vidiš, ja baš volim što Glavni definiše sve što mu padne na pamet, nešto poput Doga... a ne da, kao mi, budžimo svaku defku, da ne bismo omanuli negde :)

Inače, rekoh, ovo je ipak sasvim kul i za plus.

Ne znam baš, ne vuče mi nikako na dobro. Možeš sad kroz milion primjera definisati ovaj izraz, ali treba ga definisati kroz njegovo stvarno značenje. Ovo tijelo je zapravo trebalo doći u primjeru definicije, to hoću da kažem.

Dobro, ja bih ga svakako definisao tako kako i sugerišeš, ali ovo ispade ok crnjak, neočekivano. Drugi tip defki od onoga što ti i ja najčešće pišemo, ali neću zbog toga da dam minus :)

Pa moram imati neki kriterij ocjenjivanja, jbg. :-)

Hvala na preporukama. Da ih nisam prihvaćao još onomad, ili bih bio nezadovoljan i krenuo put banije, ili bih bio sa puno manjim skorom.
Ipak, nekad davno me pitao jean čoek da li sam dupli od Agilnog. To mi je bila baš pohvala. U međuvremenu sam pronašao neki svoj fazon.
Glupo je da probavam da budem sličan Džoniju, Agilnom, Luksu, Profu i drugim predatorima od kojih bi mogao dosta da naučim.
Ostaću ovakav, sirotinjski, što na um to na drum. Znam da će tu biti svega i svačega, al' barem će biti od srca.
Pored toga, svako ima svoje kriterijume ocjenjivanja, i jako teško je zadovoljiti sve ukuse. Kad ja ocjenjujem trudim se da, iako mi se definicija možda i ne sviđa, sagledam i na drugi način, tražeći razlog za plus.

Ma neas ti tu sta. Samo pazi na hiperprodukciju. Pa nismo svi isti niti postoji strogi sablon kako se pise defka.

Hiperprodukcija mi i jeste problem. I znam da se tu gubi kvalitet, i još ne radi pretraga, pa me mrzi da kucam po tabovima itd, itd.
Baz obzira, najdraže od svega je pročitati nešto ovdje, i plasirati fazon u društvu. Obično bude smijeh do suza ako se upotrijebi u pravom momentu.

i šta je problem ako čovjek piše puno definicija?

Od jednog predatora +. Jedva skontah, ustvari. Nešto mi ne radi mozak baš najnaj ovih dana...:)

Hahah, natera me Glavni da promenim konačno glavatara.

Po mom mišljenju nije loše. +

A što se hiperprodukcije tiče, lično sam protiv toga, naročito usiljenog pisanja za plus, mada, svi smo drugačiji, neko izbaci tri dobre defke dnevno, neko sedam onako defki, ja se umorim i od jedne na tri dana, češće dođem da nasumično odaberem i pročitam nekog autora, imam nekoliko svojih definicija sa slabijim skorom, ali se meni lično jako dopadaju. Ne trudim se da ugodim masi, ali ono što napišem, možda nije tako mnogo, ali pišem tako da mi je uvek drago da se vratim i čitam sopstvene definicije. Sada sam, eto posle dve godine kako-takvog bitisanja uspela i da pišem svojim nekim stilom, što smatram najvećim uspehom kao autora. :)