Prijava
   

Karamel Severnjaci

"U to mracno doba vukajlije prvi put su dosli Karamel Severnjaci. Projurili su kroz sve teme foruma huskajuci svoje boemske horde trolova i spemera, otkopali svaku davno umru temu i zamrlu rasravu cija je sadrzina trebala zauvek ostati sakrivena u mracnim dubinama wc solja i krindza #gorca trzan."

Karamel Severnjaci su drevna rasa nekadasnjih legendi vukajlije (uz mrmuna, zmiu i ostala prebolesna imena) koja su dosla iz onog materijalnog i kulturno bogatijeg dela Srbije. Nakon sto su godinama bili skriveni u tmini sauna i svinjaca vratili su se na Forum i tu zatekli nekoliko zakletih clanova Incel bratstva koji su uvek bili tu i koji su cuvali iskru slobode i cistoce Foruma.

Ova stvorenja koja ranije behu obuzdavana mocima silnih Moderatora sada oslobodjeni tih okova kontrole pocese da prave zulum po forumu u vidu loseg manipulisanja i jos losijih mimova. Najveci beef imahu protiv Juga ciji vitezovi palantiri behu Kelt Svicarski i Covek Sa Mnogo Nickova iz Vranja. Nisu bili postedjeni ni borski Setac Smole Barateon, kraljeva Mesnica George Floyd Narezak, nadzornik Galantni Kosovac, Veliki mestar Kurcofil, Mali mestar Mujo, visoki septon Skauz i ostali velikasi Foruma.

Ovi nacrisoidni edipovci sa severa gonjeni sopstvenim kompleksima i nesigurnoscu, nervnim slomovima i zeljama da im se obrisu defke, konstantnim kmecanjem i unutrasnjim nagonima za samoubistvo usled zivota u ravnici, neostvareni pisci, a ipak solidni slikari, samozvani Noletovi blizanci sa mnogo manje para i zuba ucinise zivot na forumu nepodnosljivim.

U toku je Veliki Rat za slobodu, gde su snage dobra odnele nekoliko manjih pobeda (Zuta bitka za linkove) i oslabile snage Karamela koje su izgubile svog adjutanta Dzofrija Cocalija koji je inace proizvod njihove incestoidne veze.

PF23

Komentari

Prelepa beseda druze, valja se cuvati istorija od zaborava

epska fantastika rispekt, obj prica je kao i uvek teska za varenje pa se pribegava ovakvim gluparijama +

dobar osecaj napisati nesto posle toliko godina HVALA DRUGARI sto bi reko rezervoir dog :+D il tako nekako

ljudi vratimo se definicijama nemoj da se glupiramo tamo na forumu

Јебем ли га, први минус. Ништ не контам

Odlicna, ovakvu definiciju sam cekao jos od Prvog Vakcinaškog sukoba 2020 godine

Mismatched
Јебем ли га, први минус. Ништ не контам

Bate moraš na forum da dođeš, znaš kakva smo ekipčina tamo šta radimo, kakve fore izvaljujemo ne bi verovao prijatelju. Najveći deo fora koja je otišla u etar nije sa definicija kako bi ti pomislio, nego sa foruma. Sve ono kul što si čuo napolju sa vukajlije, prijatelju, da znaš da je došlo upravo sa foruma.

Какав курац форум? Бате, ја овај сајт посећујем 16 година уназад, периодично ме пукне носталгија, па направим налог. Одувек се сва зајебанција водила на дефиницијама и коментарима, само доконе, некреативне будале висиле по форуму.

Nije tako brate nemoj vremena su se sad pormenila.
Tamo su pliduu hotul smoklja skauz snime galantni labokv mujo melk celt.... Funkcionisemo bez moderatora, kad se neko majmunise svi ga iznapusavamo drzimo sve konce u svojim rukama. Mozda to tebi prijatelju deluje bedno i glupavo sa strane, ali veruj mi nije tako.

Stvarno ima prebolesnih imena sad na forumu prijatelju definicije su u drugom planu vec dugo dugo vremena

Bukv da nema foruma sajt bi stao

Opet se dopisujes sam sa sobom

eee moj galantni, imaš bubu na kragni

Није актуелно у данашње време тиктока и инстаграма читати дефиниције, зато је стао сајт. Форум је само нуспроизвод. Замена за цркнути чет.

Mismatched
Није актуелно у данашње време тиктока и инстаграма читати дефиниције, зато је стао сајт. Форум је само нуспроизвод. Замена за цркнути чет.

potpis

vidis koliko je zagulio ovaj autor kosovac, on misli da se ja sad sam sa sobom dopisujem tj da si ti moj dupli.
Ok lik inače al ima te neke halucinacije, zajebana situacija

Ma bar nek nije dosadno, usran ovaj kisni dan

Параноик, већ ме спопадао пре месец-два.

Ahahha rasprava u komentarima kao nekad

A vidis li kakav je NEcovek ovaj galantni, ti se registrovao pre mesec dana a ima cak skoro dva meseca kako te spopadao, bukv gej spika fazon obj ledzit

Погледај у коментарима на моје дефиниције, па ћеш наћи. Ако те баш копка. Или ти само смета што ти серемо по дефиницији. Ко сад то зна.

Pogledao sam i mogu ti reci da si ga trebao prijaviti policiji za oba uzasna komentara. Teska su vremena dosla, teza no za Omer pasinih godina u cg, izdrzi

Духовит си, момак. Мада и тебе мучи паранојица. Побуђале вам синапсе сивих ћелија на мемљивом форуму, па се тако манифестује изгледа.

Zasto me spopadas sto volim seselja

nemoj skauzere da se svađaš sa 40 iq dupljacima ćiriličarima, nije vredno.

Ne svadjamo se, civilizovana rasprava, cak mi je reko da sam duhovit pa jos momak a to mi je afrodizijam

ništa, izvinite gospodo, nije mi se dalo čitati komentare.

brate...forumaska paranoja aj nek to neko napise

Lepo da se ovako komentariše i po definicijama. Iako ovo nije jedna, al plus podrske uvek!

Ene de, mali ker je definicija a moje definisanje izmisljene rase nije, e pa jeste samo interno, ne dam na se!1

nego me nervira sto nema editovanja komentara, npr popijes pivo vise omasis slovo i ne mozes da editujes posle

dobro ti je ovo skauzere

Pa ne mogu da ne odgovorim. Pa nista ne razumem.
Jebes ili ne jebes. Polazes ispite ili ne. Jedes ili ne jedes. Mislis ili ne mislis. Pa budite realni....??? Sta vi mislite da Vas DB ne posmatra. ili serete..... Pa oni VAS posmatraju kao ......vi sami kazite...

Izreka mog oca: "DOBRO JE STO MISLIS, ALI TO MISLJENJE NIJE DOBRO ILI NE VALJA", e to me je dotuklo.....Posvadjao sam se sa mojim ocem.....

E studenti ili oni koji misle da su studenti.....
Prvo zavrsite studije....postanite inzinjeri, i ostali sa diplomom, zaposlite se, a onda mozete da komentarisete....
Kada imate polozaj, posao, onda komentarisite.....Moras da budes "neko"...sa titulom makar i sa diplplomom bilo koga fakulteta, .....
Ja toliko....Slobodno komentarisite...

Ne valjda da se svadjas sa ocem to je grijeh, pozdrav druze

Na temelju čega to izvodiš, Scouser? Na Bibliji možda koja njeguje patrijarhat? Je li možda sekularizam new age izmišljotina? Nadam se da si ironičan.

Necemo valjda podsticati autora oliooliska da se nastavi svadjati sa svojim ocem, to je valjda na temelju zdravog razuma, o ostalom mozemo diskutovat, ne?