Prijava
 1.    

  Karate(U Srbiji)

  Sport koji je u Srbiji u najvecem broju zastupljen kod dece. Razlog za to jeste što se posle svakog takmičenja deca roditeljima vrate sa osmehom i vratom nakićenim medaljama bez obzira na to kakvi su karatisti. Tako da roditelji to iskoriste kako bi se hvalili po komsiluku, familiji ili poznanicima kako im je dete, pored toga sto je odličan đak, ujedno i odličan karatista ali ako ste pak loše prošli na takmićenju, oni bi vas veoma šikanirali!

  Sin: "Mama, mama vidi, vidi, vidi, vidi, još 5 medalja. Pored Jovana, Stanka, Andrijane, Miloša, Ane i Marka koji su osvojili po 10 medalja, ja sam odmah posle njih sa 5 medalja!"

  Majka: "Sine, majka je ponosna na tebe. Ali 10 medalja su ipak 10 medalja. Sada ne znam kako da te pohvalim kod komšinice Jace!?"

  Otac: "Staaaaa, 5 medalja, za šta ja plaćam tamo, da se zajebavaš, aaa? Necu više ništa da čujem, marš u sobu, kaznjen si. Sledeće nedelje, da bi se iskupio, hocu da vidim 15 medalja, mislim da sam bio jasan. Čoveče, sta da kažem na poslu. Joj, ništa od tebe biti neće!"