Prijava
   

karta za bus

To je ono što na kiosku košta 42 din, u busu 80 din, a noću 100 i koristi se za gradsku vožnju. To je ono što treba da pokažete kad naiđe ridžovan, a ako nemate, onda će on da vas maltretira i moraćete da platite nekoliko hiljada. To je ono što, kad ste već kupili i otkucali, ne bi trebalo da bacate, već pri izlasku iz busa da stavite u automat za otkucavanje. Nekome će dobrodoći.

S obzirom na večitu srpsku, pa i svetsku ekonomsku krizu, mnogi zaposleni su počeli da prodaju markice, jer ako koriste samo jedan prevoz do posla, isplatljivije im je da kupuju karte.

Komentari

+ ostaviti kartu u automatu! ++

Ma šta da ostavim u automatu, ja stavim u zadnji džep, pa ako imam sreće, ridžovan ne proveri da li je otkucana u tom automatu i ništa ne plaćam. Samo još za to kad bih morao da plaćam, to maltene ne plaćam u inat!

Kazne dolaze samo Beograđanima i onima koji su prijavljeni u BG. A mnogo je bolje da gurneš dinar u automat!+

Tebra, jesi li siguran u to, mislim da dolazi samo prijavljenima u Bg-u?

Dolaze samo onima koji su prijavljeni u BG. Ali ako ikad pozelish da izvadish pobvlasticu u Bg neces moci ako ne platish sve kazne sa sve kamatom. .. Mada rece Djilas da ce se uskoro i to regulisati da svima stize na kucu iz kog god da su mesta.