Prijava
   

karton city

Sve veci problem gradskih vlasti grada Beograda.Pripadnici romske manjine zive u krajnjoj bedi tamo.Pominjana je relokacija u neka sela ali oni ni da cuju.Bg je ipak Bg.Kakva crna sela.Kartonska naselja su neresiv problem jer se ne zna sta sa njihovim stanovnicima.

Ulazeci u psihu najveceg "ladikala" setih se da je negde na severu Vojvodine za potrebe nekog italijanskog filma izgradjen konc-logor i napusten posle snimanja pa...........da iskovistimo,da ne pvopada.

Komentari

Malo malo, pa neki požar...

lepa sela lepo gore a ruzna su ruzna cak i kad gore

Nikad nisam shvatao zasto ih ne isele.Mislim,ako tebe nadju bez licne karte,obesice te.A oni,ne samo da nemaju dokumenta,nego neki nisu ni prijavljeni kao zivi.

Hteli su da isele jedno cigansko naselje u Nišu pre nekih 30 godina. Napravili zgrade u koje treba da se presele Cigani pa da na mestu cigan-male prave železničku stanicu, al se malo zeznuli, svi Cigani su se preselili u stanove koje su dobili a noć pred rušenje naselja i početak izgradnje stanice u sve napuštene kuće se uselili novi Cigani koji traže stanove da bi napustili naselje. Železnička stanica je još uvek na starom mestu.