Prijava
   

Kasa do 10 artikala (brza kasa)

Spora kasa, često najsporija. Matematika je prosta, iako je predviđena do 10 artikala po kupcu, jedna četvoročlana porodica se razbije na divizije, to je već 40. Onda dok počnu da se dodaju novčanicima i kešom, u najgorem slučaju kreditnom karticom jednog od njih, pa onda počnu da mole da im kasirka progleda kroz prste, 12 artikala nije mnogo više od deset a i kako će njihov sinčić bez afteršejva sa primesom marakuje, ne ide bez toga. E, onda upadne jedan lik koji žuri na bus a ima 11 artikala, ali je nadrkan pa ne moli već se svađa sa prodavačicom, pa dok dođe obezbeđenje da ga udalji, pa dok bakica iza tebe zamoli da te pretekne jer ima samo pola 'leba a Koviljka je čeka ispred, ti onda lepo uzmeš čokoladicu, koju nameravaš da kupiš i zbog koje pratiš tu popodnevnu melodramu čekajući u redu, otvoriš je, pojedeš i lagano odšetaš pored kasirke iz megamarketa.

Komentari

inače ovo je zasnovano na istinitoj priči :)

pretpostavih,zato i ccc.moj brat je tako jednom haribo bombone smazao.

dobro ja nisam smazao, fini sam ali nauk za sledeći put

ma,završiš sve pre kase i bog da te vidi:)
šalalala.

Plus. Mada nisam baš najbolje skontao o čemu se radi, a ni da si ti pisao. :)

Pa imaš onu kasu u megamarketima koja je predviđena kad kupuješ samo sitnice a žuriš, i tu je kao maks 10 artikala, i trebalo bi da ide brzo. I danas sam čekao pola sata duže u tom "brzom" redu nego ovi što čekaju za "običnim" redovima. Sreća bio mali buraz pored mene pa nas pustio jedan čo'ek. :)

Evo i naučio sam nešto. Nikad ne kupujem u megamarketima, takav čovek. Obožavam male prodavnice iz kraja i ljude što rade u njima. Mada je skupo ko kokain da prodaju, nema veze. Serbez mi.

priznaj da si poveo malog zbog toga:)

Frenki i ja retko, nego novo, veliko a buraz mali pa da malo pari oči rafovima. :)
Marya, nije nego sam zbog burazera i otišao, kinder jaje i ostale zezalice :))

zezam se,naravno.šta ste izvukli?odavno nisam kupila te zezalice.inače slažem se za dućančiće,plus što u mega markete kad uđeš kupiš i ono što ti treba i ono što ti ne treba.

pa to i jeste fora, uđeš za sijalicu, izađeš sa radijatorom i hladnjakom za auto.
moglo bi da se definiše to :)

moglo bi.uđreš za iglu,izađeš sa lokomotivom!

eto izvoli, tvoja ideja, tvoj naslov, nije ok da ja definišem

haj da smuljam nešto:)

Joj uvek se zajebem kad odem na brzu kasu!