Prijava
   

Kauč na razvlačenje

Deo nameštaja koji krasi svaki normalni studentski stan.
Razlog zbog kog možeš četu džunglaša strpati na prostor dva i po puta dva metra kada se obeznane od alkohola pa ti zapovraćaju prostor između zida i kauča, ali isto tako i svojoj lepšoj polovini priuštiti makar kakav takav osećaj da je na samo njenom velikom kućnom krevetu koji su joj mama i tata kupili kada je donela Vukovu diplomu dok je prevrćeš i nabadaš na drugu glavu kao majstor Žika tiple u zid.

On je centar univerzuma. Oko njega se sve vrti. Na njemu ima više izmrvljenog čipsa sa ukusom slovenačke uljane repice i prolivenog vina, piva i sperme nego u svim minimarketima i javnim kućama u radijusu od pedeset kilometara zajedno. A kada se sklopi, izgleda samo kao jedan običan ležaj, čuvajući tajne tebe, tvojih cimera i onih ostalih tridesetak koji su po njemu bacali sinoćnu večeru iz menze i mlazove jalove semene tečnosti sumnjivog porekla.

- Ne misliš me valjda iskoristiti ovako pijanu na ovom ruskom poluležaju? Jel ti to ćale iz vojske ukrao?
- To je bre kauč na razvlačenje! Pogledaj, zauzme pola stana kad ga razvučem. Ima i ojačanu čeličnu konstrukciju, možemo izvoditi akrobacije kao cirkusanti. Ajde legaj i ne obraćaj pažnju na taj džak krompira ispod, nisam imao gde da ga stavim.

Komentari

И добио је своје место у историји...
Одлична!!!+++

Дубинско чишћење вам је 30... Ово је кауч на развлачење? 60 ЈУРА! ЛОЛОЛО

Плусара ко надражени клића севернокорејске тинејђерке, која се спрема да великом вођи отпева химну за рођендан. На војној паради наравно!