Prijava
   

kerovi

Veoma omražena vrsta u narodu poznatija kao Mafija U Plavom. Izuzetno opasna vrsta laka na obaraču čiji koeficijent inteligencije ne prekoračuje zbir broja prstiju na nogama i rukama. Uglavnom provode vreme obitavajući na ulici, zabavljajući se random maltretiranjem ljudi po srpskim naseobinama.
Narodno predanje kaže da su nekad postojali dobri kerovi koji su služili svom narodu, na ovim ratom zahvaćenim prostorima devedesetih godina prošlog veka, i da su ih sa poštovanjem zvali Milicioneri, kao i to da su tadašnji kerovi bili sušta suprotnost ovim današnjim. Ali te tvrdnje tek treba da se potvrde jer ih starije generacije raspredaju sa kolena na koleno u lokalnim okupljalištama poznatijim kao "biblioteka".
Kao i svaka vrsta, i oni imaju trenutke izliva besa i gneva usled alergijskih pojava koje nastaju u sledećim situacijama:
1. Štrajk nezaposlenih
2. Protest Srpskih Nacionalista
3. Javno prekoravanje vlastodržaca
4. Sportska okupljanja
Savetuje se da se u takvim situacijama izbegavaju pripadnici ove grupe.

U "biblioteci" se gledaju vesti gde se prikazuje snimak nereda na ulicama glavnog grada:

Lice 1: Majku im jebem bre, ovi kerovi nemaju pametnija posla nego da tuku decu po ulicama, 'što nehapse prave kriminalce. Šljam jedan!
Lice 2: Oni Slobini bre bili prava Milicija, išli na Kosovo, rokali Šiptare, to je bre bila Policija! H-PU mamu vam jebem pandursku!
Lice 3: (na sav glas) Miro daj okreni još jednu turu! (obraća se sagovornicima) Meni kerovi uzeli dozvolu bre, prošle nedelje, mamu im jebem!