Prijava
   

Kidovanje

Oblik vršenja radnje ili izražavanja svojih misli, ne poštujući tuđe, koristeći vrlo uličarski i dečji vokabular. Rečenice često sadrže izraz "kide jedan" i mogu se pronaći uglavnom u komentarima na društvenim mrežama, pri čemu je prisutno rivalstvo dve strane. Kidovanje, drugi naziv može biti DECOVANJE, se deli na BOLTOVANJE i CECOVANJE. Boltovanje je kidovanje piskavim glasom, a cecovanje dubokim. Postoje 3 tipa kidovanja, a to su: A, B, C. Najlakši tip kidovanja je A, zaitim B dok je najteži tip kidovanja C. Danas je kidovanje prisutno u velikoj meri. Kid je osoba koja se kiduje, a grupa kidova obično ima svog vođu koji se naziva KIDER. Kid možda znači dete na engleskom jeziku, ali ne znači da kidovi moraju biti deca.

- Boruto je sranje anime i Naruto je sto puta jači od Boruta.
-- Ne znaš ti ništa, Boruto ima jougan i zna više jutsua nego Naruto kad je bio istih godina.
- Kide jedan, ne znaš šta pričaš, Naruto ima devetorepu, Boruto ima neko glupo oko koje ne služi ničemu, sigurno nisi ni gledao Naruta, nego samo Boruta.
-- Ali Kawaki je ubio Naruta, a Boruto će pobediti Kawakija, tako da je jači milion puta i može da uradi rasengan jednom rukom, a Narutu je trebao klon.
- Ne znamo da li će Kawaki ubiti Naruta kide.
-- Samo ti čekaj i videćeš Borutovu pravu moć!!!

--- Vidite komentar "Lajk ako pratiš Mudju od samog početka", a verovatno je tek zapratio Mudju juče

--- Komenatar u kome piše "dali", a onda mu neko drugi napiše: "Nepiše se dali, nego da li, neznaš gramatiku", onda ovaj napiše: "Kide jedan tek si se juče ispilio iz jajeta,a meni nešto pričaš, vrati se kod učiteljice da te nauči kako se piše rečca NE."

Komentari

Naruta ubija Heri Kosuken., valjda.

Edukativno. Dobro definisano, ali primer je naporan za čitanje. Možda zbog mojih godina.

Šta je Mudja? Ako je neka Instagramuša dobra - link želim.