Prijava
   

Kineska patent piksla

dosadašnji dizajn piksle koji je podsećao na tanjirić, poklopac sa tegle, tacnicu, zdelicu i ostale slobodne asocijacije koje mogu naći praktičnu primenu u svrhe trešenja pepela i gašenja cigarete (nečije oko npr.),nikako se nije uklapao u kinesku tradicionalnu poslovnu filosofiju isterivanja zlih kućnih duhova.
prozapadnjački modaliteti prastarog proizvoda sa specijalno aplikovanim urezima koji 'odmaraju' cigaretu na ivici piksle, a bogami i pušačeva pluća kamarili su loše vajbove i sjebavali jin-jang i ping-pong feng-šui ravnotežu.
kinesko rešenje belosvetskog problema kojim su rešili da invadiraju posrnulu ekonomiju i metastaziraju u svaki kutak zatrovane planete je piksla sa inteligentnim pražnjenjem zahvaljujući patentiranoj rupi na dnu. može se upotrebljavati kao meditativni fokus i vizuelna mantra za utonjivanje u dublji smisao života. pored toga, nikada se ne napuni i ne smrdi ružno. sve u skladu sa 'pepeo-pepelu, prah-prahu' dubinskom mentalnom porukom. opušci završe na podu, a pepeo se, slikovito rečeno, rasipa po metafizici bespuća duše prostora.
piksla sa rupom se prodaje sa PVC muštiklom (bivši flomaster) koja plastificira pluća i dve gumene varjače koje traju dva kuvanja. uz dva kupljena prizvoda kineske pametne piksle, dobija se na poklon plastični tepih ili alergijska posteljina.

Komentari

Bravo! Baš me je zanimalo ko će da napiše def za ovo! :-))

Ja sam kao mali kod babe urnisao tu pikslu, stiskajuci ono dugme odozgo. Piksla je bila cista, oni tamo nisu pusili, ali im je neko '60 godina proslog veka doneo tu pikslu iz Trsta. Inace su te pepeljare bile nezaobilazne u kucama nemackih gastarbeitera.
Kopija je ta kineska piksla.

alergijska posteljina!!!+++

ta piksla nije kineski patent, ona je postojala jos kad je kurd bio mali...