Prijava
   

Kineski guru

Zajebani ćelavi starci sa dugom sedom bradom . Pojavljuju se u mnogim filmovima , a njihov značaj je ogroman za glavne likove filma.

Glavnom junaku kuronje iz kraja zadirkuju devojku na koju se on pali duži niz godina (ali ga ona , kako to obično ide , ne primećuje) on se napravi faca i krene da je brani . Naravno dobije po pički i krene kući. Maši se za bravu ali se u tom trenutku čuje tiha kineska muzika. On se okrene i u svom dvorištu zapazi starca kako meditira sa dva mirišljava štapića u ruci. Iz sobe mu izadje keva i saopšti mu da je to dalji ujak njene drugarice iz Azije koji je kupio plac u nihovom kraju ali će spavati kod njih dok se ne skući. On krene da se pozdravi sa starkeljom , pridje mu polako.. Starac otvori jedno oko i kaže :
- Vidim ti po pokretima da si ti sledeći Dragen kid !
Junak filma se samo nasmeje i krene da spava.
Rano iz jutra ga probudi nekakvo lupanje u dvorištu. Izadje iz kuće i zapazi tog starca kako bambusovim drvetom udara u nekakav dzak. Junaku se to svidi i pita ga da sam proba. Uzme štap u ruke i od tog trenutka i on sazna da je nevidjeni talenat. Od tog momenta ga starac uči razne besmislene pokrete poput čišćenja lišca i češanja po dupetu koji će mu naravno koristiti u borbi. Nakon dve godine isti junak prolazi istom ulicom na kojoj je ranije dobio batine , zapazi kako isti momci diraju tu istu devojku . On uskoči , razbije im pičke , spasi curu i izjebe je iste noći.