Prijava
   

Klaudio Kanidja

Kanidja- druga rec za kokain.

Argentinska fudbalska legenda, svetski poznata po istancanom osecaju za gol, ali i istancanim nosnim kanalima obogacenim kokainom. Davao opake golove punih nozdrva, ali i pored toga ostao ljubimac navijaca, pre svega zbog svojih sjajnih konekcija sa kolumbijsko-argentinskim kartelom koji je uvek imao nize cene belog u odnosu na konkurenciju. Omiljena boja - bela, omiljeni prijatelj - Pablo Eskobar, omiljeni pevac - Kurt Kobejn, omiljeni glumac - Hit Ledzer. Njegove slicice su bile najtrazenije za PAN albume Svetskog prvenstva, i menjale su se po sistemu - 4 slicice bugarskih, rumunskih ili svedskih fudbalera za jednu jedinu, Bogom danu i zlatnu. Slicicu Kanidje.

Voleli smo njegov buntovnicki duh, dugu blajhanu kosu i sjajnu tehniku. Voleli smo ga, iako nismo bili gay.

Komentari

Kokanidji Tekjero :)

I njegovo čuveno:
"Ako je kokain droga, ja sam narkoman!"
+

Najjaca je fora bila kad je dosao u Romu. Trener je bio Muslin. I on je zvao svakog igraca telefonom navece da proveri jesu li u kuci. A tada je tek ulazio mobilni telefon u upotrebu i Kanidja ga je naravno kupio. I stalno je izlazio po Rimu zajebavo se i kad ga Muslin nazove ovaj izadje iz lokala fino kaze kod kuce sam i nastavi da pije :)
Sve u svemu + i omiljena :D

Stavi koju sliku cisto radi fore ^^

Nije Muslin bio trener nego Vujadin Boskov :-) Inace moj omiljeni svih vremena, a i dan danas mi je ostao nadima Kanidja zbog nekada duge kose, mada i slicne igre :-)

Nije Muslin bio trener nego Vujadin Boskov :-)

Na njega sam mislio jebajga. tnx na ispravci :D

Aha Maradonin mali :D

Pa i ja da imam pare drogirao bih se, ali para nema.

"Voleli smo ga, iako nismo bili gay" ...ma bravo za definiciju,
svaka ti takva bila :))