Prijava
   

Kockarski adrenalin

Dinari - ma nije mi stalo do dinara, poeni - briga me za poene. A briga? Briga me za brigu hoću samo da osetim mirnoću i ushićenje u isto vreme, hoću da osetim kockarski adrenalin.

-To, pičko jedna 4 kauboja u bonusu - to je 20 soma, tako je brale samo sipaj - 3 knijige - tako je breeeee... Sad s ovim igram opušteno, bogovski, napraviću još bar 10 soma i taman sam vratio sve što je pojeo ova dva meseca. Lagano... ovaj će i džekpot da da.

2 sata kasnije...

-Kako zabada pizdura nameštena, sad sam na 9 hiljada, koji ću kurac s tim... Sad igram bet 250 ako da nek da, nek grune ili ništa.

16 minuta kasnije...

-Jao brate izgubi sve... nemam ni autobus... Gde da nadjem pare? Sad ni moji nemaju, mora da zajmim od zeta nisam mu vratio ni onih prošlih 5 soma. Obećao si ženi sutra da ćeš da je izvedeš, pa nešto za bebicu da kupimo... Malo normalnog života da uhvatiš, kao nekad... više nema nikakvog uživanja ni u čemu. samo svetlost i muzika aparata... ova muzika što ti još uvek odzvanja u glavi. Nikad više... sad stvarno gnjido - ljušturo ljudska - nikad više!

5 dana kasnije...

- Imam ovu hiljadarku mogo bih da probam sa ovih 200 kinti uz kaficu da izvrtim malo.
Opa, 3 kugle na 10... idemo... samo nek se otvori...

3 godine kasnije...

- Kako ste nam rekli odlučili ste se da dođete kod nas u bolnicu, kada ste videli da ćete ostati bez porodice, da će Vas žena sa detetom napustiti, tada ste počeli da osećate ne samo psihički nego i fizički bol. A Šta Vas je pre toga toliko nagonilo da nastavljate sa tom agonijom?

- U početku je bilo zbog igre i para, razmišljao sam da vredi okušati sreću, vremenom mi nije stalo ni do dinara, poeni? bilo me je briga za poene, a briga - bilo me je briga za brigu, hteo sam samo da osetim mirnoću i ushićenje u isto vreme, da osetim taj... kockarski adrenalin.

Komentari

Burna svakodnevnica.. + *

Svakodnevica?

Nije bas dobro napisana defka al sam dao plus na konto onoga na sta je mene podsetila. Postoji tako neki momenat kad vrtis bez ikakve veze da li ces dobiti ili izgubiti, e tog momenta se bas tesko iscupati, ne preporucujem nikome.

Статистика, вероватноћа, теорија великих бројева... Све ће то лепо математичари да ти објасне како ради. Али, нико да објасни зашто све то тако ради: и књиге, и каубоји, и куглица, и карта, и бројеви...