Prijava
   

Koji si ti bot !

Isto sto i
Koji si ti retard, ili budala..
Samo sto ovo koriste iskljucivo counter strike 1.6 igraci.
Verovatno znate kad ste igrali counter strike protiv botova, uvek su tako glupi i uvek ih sjebete i idu ko muve bez glave.
Ovo takodje i ``razdvaja`` counter strike igrace od obicnih ljudi, ovo je njihovo obelezje. cim kaze Koji si ti bot!, ili Koji bot!, odma znamo da je to pocasni counter strike igrac, i da treba da ga postujemo.

Komentari

noobaro jedna... + ja sam inače bio veliki ljubitelj csa...

Ne samo u kaunteru, već svugde :)

Ja ne volim kad u prevom zivotu neko nekog tako nazove jer deluje tako glupo ....
Mislim kao da je on neki ogroman ,,cs pro madafaka wanna be" pa si ti niko i nista.
Ja sam takodje bio veliki ljubitelj cs-a(i jos uvek sam ali nemam vreme da ga igram).(sad sam na nekoj vrsti rehabilitacije)
Inace cs nije previse zarazan ali kad vas zarazi to je vezbanje po ceo dan , a opet ima neko bolji , ja sam jedno godinu dana igrao bas aktivno cs 1.6 i od ,,bot-a" sam postao prilicno vest igrac , ali mi je to oduzimalo mnogo vremena :(

+ :D

A šta je to counter ja to nisam igrao nikada,toga nije nekad bilo,čuo sam za to ali nisam imao čast igrati.+++++++++++++++++++ za inovatora.

Ja godinu dana nisam progovorio sa najboljim drugom jer se naljutio zato sto sam ga zvao Bot

@znači bobyybrown
Nikad nisi igrao counter strike 1.6?? To ti je legendarna igrica, pucacina.. najbolja...i nikad ti nedosadi da je igras..

Odrastao sam na fliperima i stonom fudbalu,pa nisam najbolji sagovornik.

:) CS 1.6? A sta je sa 6.6.betom iz '99. godine ili 7.0 iz 2000-te? Ili 1.3 verzijom iz 2003 ili 1.5 koja se igrala do 2007?..Tako da je ne koriste samo igraci 1.6 -ice...a koristi se i u UT-u i Q3-i...Sve zavisi kada si i sa koliko godina poceo da se igras...+ cu dati kao veliki ljubitelj cs-a...i dan danas:)